Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Haha morate poceti da pratite nas razvojni tim drugacijim ocima. Sta ima veze jesu li pobijedili ili ne, bitno je da se vrzmaju oko sredine, naravno da ce doci ovakvi porazi zbog neiskustva. Tu su da pruze sansu da Lazarevic igra ovakve utakmice, da Bolden promasi zicer, Apic kucanje, da se potuku... Kada pobjede radost, kada izgube iskustvo, to je cilj ove ekipe.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Aranitović, Radanov, Lazarević, Davidovac, Boden, Žižić, simpatična grupa igrača.
Mene strašno iritira Dr.Filip Čović, da nije njega moglo bi se ovo počesto pogledati.
Korisnikov avatar
By skeske
Da nema Filipa Covica FMP ne bi imao mozda ni polovinu pobjeda od cifre koju ce skupiti na kraju sezone. Ali jebiga, tatin sin...
Korisnikov avatar
By MileBL
Problematicna je Filipova zamjena koja nije dorasla ovom nivou takmicenja, Vuksanovic je dobro odigrao protiv amatera iz Mege i tu utakmicu su glatko dobili.
U ostalim utakmicama Filip je imao preveliku minutazu i zbog umora je pravio greske, jedan od problema je sto niko od dvojki nema neke kreatorske osobine da pomogne Filipu, tek Davidovac sa krilne pozicije ponesto organizuje.
Korisnikov avatar
By skeske
Cekaju se Radanov i Aranitovic... Zao mi je sto se ispasti Djeric kada se oni vrate, nekako imam osjecaj da bi mogao nesto pokazati,

Covic, Radanov, Vukasovic
Aranitovic, Zizic
Davidovac, Bursac
Lazarevic, Bolden, Seslija
Apic, Kaplanovic

To je neka ekipa koja bi trebala iznijeti sezonu. Sredina tabele garantovana, a sledece sezone u zavisnosti ko ostane u FMPu, mozda i nesto vise :)
Korisnikov avatar
By Poska
Марко Љубичић потписао. Ваљда је отпуштен Вукасовић или како се већ зове лик.
Korisnikov avatar
By skeske
Covke nema duse... Cekaj druze, nije Vukasovic bio los... ali nema, cim se pojavi bolja opcija hajd zdravo...
Korisnikov avatar
By MileBL
Vuksanovic je odigrao samo protiv Mege dobro, sve ostalo jako lose, odnosno momak nije dorastao takimicenju koje se igra, on je nesto slicno Rebicu u prvom timu.

Ljubicic je dobro resenje za FMP, dobar razigravac, drzi visok tempo igre, mislim da ce se odlicno uklopiti.
Korisnikov avatar
By Lepus
I meni je Vuksanovic bio veoma los. Uzimajuci jos da ima 25 god, ne vidim nikakvu perspektivu u njemu. Brkic je dobar igrac, zivo me interesuje dijeljenje minutaze sa Filipom. Vjerujem da ce biti cesto i u tandemu.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]