Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
MileBL napisao:Nemaju oni pravog razigravaca, Ivanovic je bio plejcina za Jarmaza, Milisavljevica i Novaka skupa.
Jomer napisao:Isto kao i Jarmaz i Milisavljevic, igraju na toj poziciji ali ocigledno da nisu dobri razigravaci, zato je i igra Mege losa.MileBL napisao:Nemaju oni pravog razigravaca, Ivanovic je bio plejcina za Jarmaza, Milisavljevica i Novaka skupa.
A kad je to Novak bio plej?
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Lepus napisao:Izgleda da ovdje svako malo treba napisati da Jaramaz nije play. Nikada nije bio niti ce ikada biti.A što mora da bude play? Nije ni Nedović plej. U tom smislu nije ni Hečer iz Partizana plej.
Lepus napisao:Niko za Nedovic i nije rekao da je play, kao sto i nije. I kao takvi, i Nedovic i Jaramaz igraju bolje kada pored sebe imaju klasicnog playa(ovo bolje se vise odnosi na ucinak samog tima nego njihovu licnu statistiku).S tim da je za Jaramazov razvoj ipak dobro da ima loptu što više u rukama...takođe, mislim da ekipa ne trpi jer ne vidim da bi neko drugi u ovoj ekipi Mege bolje radio taj posao od njega.
Sto se tice Hecera, i on je taj tip playa koji je vise skorer nego razigravac, tj. tjelo playa igra beka(kombo bek).
E, sada, tu bi se moglo raspravljati do sutra o igri i ulozi takvig igraca, kako u NBA tako i u evropskoj kosarci.
Luki je drugosrbijansko govno !
Luki je drugosrbijansko govno !
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]