Stare teme
By Bojdo
Tremi koji bolje od mene poznaje zensku kosarku , konstatovao je da je bolje na Tursku da idemo nego na Francuskinje!
Mada je i mene mali iznenadila pobjeda Turkinja protiv Francuskinja!
Tremi da li su se neke bitnije igračice iz Turske povukle, pošto znam da su na proslom EP imali igračica koje su u " pozamasnim " godinama.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ne znam da li je moguce posle ovakvog pada i ovakvih oscilacija u igri spremiti ekipu za cetvrtfinale. Ja licno mislim da je to na psiholoskom planu nemoguce; mislim da je ova utakmica, nacin na koji je izgubljena i igrana, pogubna u mnogo vecoj meri nego samo kao izgubljena utakmica. Nasim zelim sve najbolje, ali da ne verujem da ce se trgnuti na vreme i da mislim da je selektorka lose koncipirala nasu igru, to stoji.
A za one koji ovde svaljuju krivicu na Paige i njenu igru, sta da kazem: srpska mistika. Paige se vrlo dobro uklopila u tim, predobro je cuvala protivnicke centre iako su one cesto visinkse nadmocne i generalno unela neku cvrstinu i stabilnost u odbrani koju u ostalom nemamo. Precesto dozvoljavamo ofanzivni skok, pogotovo ako Paige nije na terenu, neretko, kada Sonja Petrovic bude pozivana da igra laznu peticu. Nije Paige kriva sto mi nemamo napad na postavljenu odbranu, sto nam je jedini plej Tamara Radocaj, zato jel Milica Dabovic precesto zbog licnih presedi na klupi, sto Cadjo ne moze da pogodi nista vec tokom celog sampionata. Ne krivite devojku, sasvim dobro igra.
Korisnikov avatar
By Peja
Sta cenite vcrs?
Ja mislim da su one tempirale formu za ovu, nesto kao prosle godine Djordjevic
DA ce pokidati Turkinje 10 razlike, da ce Milica konacno zaigrati
By Bojdo
Peja napisao:Sta cenite vcrs?
Ja mislim da su one tempirale formu za ovu, nesto kao prosle godine Djordjevic
DA ce pokidati Turkinje 10 razlike, da ce Milica konacno zaigrati
Potpuno sam istog misljena. Isto tako mislim da smo Litvankama pustili .
By tremi08
Ocekujem da Marina zaigra od starta presing i da umore sto pre njihove 3 glavne igracice koje igraju oko 35 minuta u proseku. Ako to uradi ocekujem laganu pobedu nasih devojaka,imamo mnogo duzu klupu i jedino ce problem biti zaustaviti centre. Nasa prednost je kad Jelena igra 5 a Sonja 4 da Sonja izvlaci Yilmaz vani i potom da prodorima ide na kos jer je ova spora za nju. To mora bas da se koristi,isto tako i Ana Dabovic sa 3ke kad je bude igrala da sto vise napada njihovu 3 koja nije nista posebno. Nasa prednost je svakako brzina Sonje u odnosu na Yilmaz i pozicija 2 i 3.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]