- Pon Jun 22, 2015 10:19 pm
Ne znam da li je moguce posle ovakvog pada i ovakvih oscilacija u igri spremiti ekipu za cetvrtfinale. Ja licno mislim da je to na psiholoskom planu nemoguce; mislim da je ova utakmica, nacin na koji je izgubljena i igrana, pogubna u mnogo vecoj meri nego samo kao izgubljena utakmica. Nasim zelim sve najbolje, ali da ne verujem da ce se trgnuti na vreme i da mislim da je selektorka lose koncipirala nasu igru, to stoji.
A za one koji ovde svaljuju krivicu na Paige i njenu igru, sta da kazem: srpska mistika. Paige se vrlo dobro uklopila u tim, predobro je cuvala protivnicke centre iako su one cesto visinkse nadmocne i generalno unela neku cvrstinu i stabilnost u odbrani koju u ostalom nemamo. Precesto dozvoljavamo ofanzivni skok, pogotovo ako Paige nije na terenu, neretko, kada Sonja Petrovic bude pozivana da igra laznu peticu. Nije Paige kriva sto mi nemamo napad na postavljenu odbranu, sto nam je jedini plej Tamara Radocaj, zato jel Milica Dabovic precesto zbog licnih presedi na klupi, sto Cadjo ne moze da pogodi nista vec tokom celog sampionata. Ne krivite devojku, sasvim dobro igra.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.