Stare teme
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ono sto sam naucio za sve ove godine je to da se od Duleta moze svasta ocekivati. Ipak i pored toga mislim da je ovo veoma tanko i da mi sa takvim centrima nemamo sta da trazimo ni u domacoj ligi, a kamoli u Evropi ili u ABA. Konkurencija je jaka, mi moramo da idemo na osvajanje ABA lige ukoliko zelimo da igramo Euroligu, a to sa ovim centrima mozemo samo da sanjamo.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Vojvoda napisao:Ono sto sam naucio za sve ove godine je to da se od Duleta moze svasta ocekivati. Ipak i pored toga mislim da je ovo veoma tanko i da mi sa takvim centrima nemamo sta da trazimo ni u domacoj ligi, a kamoli u Evropi ili u ABA. Konkurencija je jaka, mi moramo da idemo na osvajanje ABA lige ukoliko zelimo da igramo Euroligu, a to sa ovim centrima mozemo samo da sanjamo.
А кога ти очекујеш да дође кад немамо паре ни за ове шта имамо? Тренутно у тиму имамо најталентованије центре које Србија има плус можда, и најталентованије у Европи а то показују сад на СП. Ја уопште немам ништа против центарске линије Шалић,Милутинов,Гагић јер мислим да у АБА нема играча који могу издоминирати над њима. Плус Гагић и Милутинов имају годину дана рада са Дулетом, а и Дуле је сам тражио Шалића.
Мада можда остане и Мусли видјећемо шта ће бити, а мислим да тој позицији ћемо бити много јачи него прошле сезоне.
Poslednja izmena od GrobarPG u Pet Jul 05, 2013 1:17 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By strelac
Na osnovu cega vi zakljucujete da ce Salic biti u 12.Mislim da ce on morati da radi,da bi bio u 12.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
strelac napisao:Na osnovu cega vi zakljucujete da ce Salic biti u 12.Mislim da ce on morati da radi,da bi bio u 12.
Ако може Милутинов може и он по мени.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ocekujem da ostane ovako kako jeste. Centarska linija Musli, Gagic, Milutinov je svakako jaca od one sa Salicem na Muslijevom mestu. I ne verujem da nama budzet opterecuje plata jednog od tih centara, mozda nas vise opterecuje Cakijeva plata.
Kazes u ABA nema igraca koji mogu izdominirati nad njima? Sta je onda sa Raskom (jedino ga je Musli koliko-toliko sacuvao), pa sada i Bobijem? Sta je sa Planinicem ako dodje u Cibonu? Hoce li moci Salic i Milutinov, koliko god bili talentovani, da sacuvaju Edvardsa?
Opet ponavljam, tanko je to da tanje ne moze biti, bar za sledecu sezonu.
Poslednja izmena od Vojvoda u Pet Jul 05, 2013 1:28 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne bi me cudilo da se Gagic pomeri na poziciju cetiri, kao rezerva Lovernju, a da na pet uskace po potrebi.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Vojvoda napisao:Ocekujem da ostane ovako kako jeste. Centarska linija Musli, Gagic, Milutinov je svakako jaca od one sa Salicem na Muslijevom mestu. I ne verujem da nama budzet opterecuje plata jednog od tih centara, mozda nas vise opterecuje Cakijeva plata.
Kazes u ABA nema igraca koji mogu izdominirati nad njima? Sta je onda sa Raskom (jedino ga je Musli koliko-toliko sacuvao), pa sada i Bobijem? Sta je sa Planinicem ako dodje u Cibonu? Hoce li moci Salic i Milutinov, koliko god bili talentovani, da savuvaju Edvardsa?
Opet ponavljam, tankoje to da tanje ne moze biti, bar za sledecu sezonu.
Милутинов,Гагић и Мусли су годину дана искуснији и много бољи од почетка прошле сезоне. Не каже да неће имати проблема са њима а сигурно ће им задавати много муке и у напад и у одбрани.
Poslednja izmena od GrobarPG u Pet Jul 05, 2013 1:29 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija
@Vojvoda
Musli nije mogao nista Katiću, jedini koji ga je dovodio do šiza u odbrani je MILUTINOV. JEdini koji nije skakao na svaku basket fintu, koju dete od 5 godina zna da će ovaj izvesti. Katić se odbijao kao zid od Milutina.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Karaburac napisao:Ne bi me cudilo da se Gagic pomeri na poziciju cetiri, kao rezerva Lovernju, a da na pet uskace po potrebi.
Могуће и то није искључено.
By mickey
Da li iko sa foruma zna da li se nešto konkretno radi na pomoći klubu, osim onog cimanja ministara za rukav, ili je bilo šta nemoguće uraditi dok je račun blokiran? Ima mnogo ljudi koji bi hteli da pomognu klubu, ali ovo stanje vakuuma zaista nervira.

Šaliću dobrodošlica u svetinju, kada je potpisao u ovako teškom momentu za klub onda je stvarno čovek za nas! :clap:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]