Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Knofler napisao:@Shomy/Tex Brkati
Nevjerovatno:

http://www.balkanrock.com/forum/viewtop ... f=10&t=937
Z anajveci broj ovih sam cuo, ali Keith Moon sam ima toliko bizarnih prica da se to ne moze natrpati na par stranica.
Fetis sa bacanjem dinamita u wc solje hotela je nenadjebiv
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
texxxdrummer napisao:
Knofler napisao:@Shomy/Tex Brkati
Nevjerovatno:

http://www.balkanrock.com/forum/viewtop ... f=10&t=937
Z anajveci broj ovih sam cuo, ali Keith Moon sam ima toliko bizarnih prica da se to ne moze natrpati na par stranica.
Fetis sa bacanjem dinamita u wc solje hotela je nenadjebiv
cuo sam i ja za sve ovo,al zaboravio.za marlija zvuci kao totalna glupost.ovo za cepeline je jako interesantno,kao i info za debi hari ako je tacno.merlin menson je bolestan vazda bio
By Knofler
Ali Rod Stjuart i ova dvojica...

Pa Zapa i Kuper sa izmetom. Ne zaostaje ni Niksova sa analnim unosom kokaina :D

I ko je Dzin Simons???
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofler napisao:Ali Rod Stjuart i ova dvojica...

Pa Zapa i Kuper sa izmetom. Ne zaostaje ni Niksova sa analnim unosom kokaina :D

I ko je Dzin Simons???
kiss.brate kako pitas to?to mora se zna
Korisnikov avatar
By username999
Salvatore Guliano napisao:
username999 napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]
ovo me vec zabrinjava... :think:

Zbog čega, moliću? :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ah, Peppersi, imao sam bend koji je bio tribute Peppersima. Silno smo bili napaljeni na to, ali nisam siguran da bih ja sada htio slusati nekoga kako samo to drlja 2 sata.
Ipak sa aspekta razvijanja nekog osjecaja koji je potreban da bi se svirale neke njihove funky stvari su mi jako dobro dosli. Chad ima milion ghost nota i koristi neke
vrlo intereantne finese, tako da nije dosadno. COvjek sa pravim osjecajem kada treba da svira minimalno, kada da pojaca itd. Inace sjajan bubnjar i postujem ga vrlo, ovaj ritam iz BSSM je odlican, sjecam se da mi je bio problem dok ga nisam uhvatio kako valja :)
elem, sve je to pickin dim za ovaj bend
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By username999
texxxdrummer napisao:Ah, Peppersi, imao sam bend koji je bio tribute Peppersima. Silno smo bili napaljeni na to, ali nisam siguran da bih ja sada htio slusati nekoga kako samo to drlja 2 sata.
Ipak sa aspekta razvijanja nekog osjecaja koji je potreban da bi se svirale neke njihove funky stvari su mi jako dobro dosli. Chad ima milion ghost nota i koristi neke
vrlo intereantne finese, tako da nije dosadno. COvjek sa pravim osjecajem kada treba da svira minimalno, kada da pojaca itd. Inace sjajan bubnjar i postujem ga vrlo, ovaj ritam iz BSSM je odlican, sjecam se da mi je bio problem dok ga nisam uhvatio kako valja :)
elem, sve je to pickin dim za ovaj bend
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Bubnjevi, a? Cool! Ne bih poredila ta dva benda, i jedan i drugi su mi davno dugo držali pažnju, ali BSSM vrtim opet ovih dana, njega ne prevazilazim. Avatar za priliku! I dalje volim da čujem samo ovu [BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Meni je iskreno nestvarno da se utakmica koja je b[…]

Da, da zanimljivih igrača ima, mada su to sve vete[…]