Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Srbin iz Crne Gore napisao:Ima li na forumu onih koji se protive dolasku Omica ?

Zavisi kakvi su mu stavovi po pitanju otvaranja transrodnog/transridjeg podforuma?
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da se protivi fazon deset ljudi u zemlji..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By skeske
Najdraza pobjeda ove sezone. U rangu sa ulaskom u TOP8. Falio nam je njihov skalp sve ove godine.
Alen je za jednu utakmicu pokazao defanzivno vise nego Lesor za 6 mjeseci. Eto, moze se iskociti i vratiti se na svog igraca kako treba, nije mudra knjiga. I ofanzivno je odradio sve kako treba, tacno je onaj tip igraca koji nam je nedostajao.
Sto se tice ovih navijaca. Sasvim ok, ne treba da dolaze, ionako navijaju za sebe i protivnike, Zvezda ih nikad nije ni zanimala previse. "Simpatizer" je sinoc pokazao "navijacu" gdje mu je mjesto. Ponosan sam na to.
Korisnikov avatar
By djokonda
nijedan skok u napadu, dao je 3 servirana zicera a što se iskakanja tiče ne znam kada si video tu njegovu sposobnost da stigne da se vrati posle iskakanja...o dva puta kada mu je spanulis od 50 ljeta u jednom metru pobegao dva u levu stranu da ne govorim. nije bio loš ali nije pokazao da je ono zbog čega je doveden. U napadu uopšte nije bio pretnja u reketu a u odbrani stvari radi lošije i sporije od Lesora.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Ne slazem se. Odbrana nam je bila bolja sa njim. Igrac sa strane pomoci napokon nije kasnio da se vrati na svog igraca jer nije morao da ceka Omica kao sto ceka Lesora. Naravno da se desavalo da nekad spanulis napravi visak, Omic ima 216, ne moze ispratiti, ali generalno, dosta bolja odbrana. Uostalom tada smo i pravili dobre serije i stvarali prednost.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige