Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Msm da znam zasto su birali Oly i ne znam jesu pogresili.
Po meni Real birao Oly zato sto su mislili da ih je lakse pobediti u tri meca nego igrati jedan mec na f4, tamo Oly svakog moze da dobije, jedan mec, pobiju se. A ovako su mislili da ce biti lakse pritom imaju domaci teren.
Pritom su racunali da Oly nije jak narocito a da bi igracima bio veliki podstrek kad izbacis dvostrukog sampiona
Korisnikov avatar
By rudonja
Iskusni PAO.
By grobar sa kosova
Kakva smesna,jadna,bedna i zalosna kosarka!95 % ovih duduka iz cetvrtfinalne serije koji ni bacanje ne mogu da ubodu trebaju da idu u sumu!I posle ce neko da me ubedi da se danas igra bolja kosarka nego u periodu do 2005-06!
By grobar sa kosova
Peja napisao:E Grobi da znas da donekle priznajem tvoje reci
Ruzno podosta
evo,ja volim npr Panatanaikos kao klub ali oni igraju najruzniju kosarku u istoriji evrolige!siguran sam da igraju ruznije i od Limoza kada je osvojio!ne pamtim taj mec i ako se neko seca Limoza neka napise nesto o njma?
Korisnikov avatar
By Peja
Volim Cka ali ni oni ne briljiraju, bukvalno im se nudi protivnik dva dana ne znaju da pobede
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Teško da iko igra ružnije od Limoža. Limož je imao jednog krštenog napadača, Obrovskog, ali su odbranu igrali kao RK Lovćen svojevremeno:)
CSKA danas ispod svakog nivoa.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
By grobar sa kosova
Peja napisao:Volim Cka ali ni oni ne briljiraju, bukvalno im se nudi protivnik dva dana ne znaju da pobede
volim i ja Cska i neshvatljive su mi ovakve zavrsnice,pogotovu igra Vimsa u trecoj utakmici!
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 149

Апсолутно. Мада верујем да је Кампацо имао озбиљн[…]

KK Partizan 2025/26.

Konačno objavismo sastav za KLS: 1) Karlik, Kalat[…]