Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Isto se pitam.. Kriminalni procenti suta ove godine..I sto je najgore uglavnom nije ni blizu da da kos..
Korisnikov avatar
By skeske
Kakve dvije retardirane greske, kad smo prisli na -7...

Lesor ocigledno napreduje, bice to ok do kraja sezone. Ovih 20ak EL utakmica je uradilo svoje. Enis takodje pravi neke greske, ali dobro je to. Uz dobru doselekciju, sledece sezone bi mogli biti jaki kao crna zemlja,
Korisnikov avatar
By MileBL
Konacno da i mi dovedemo centra na kakvog smo dugi niz godina navikli.
Trebace sigurno vremena da se uigra sa ostatkom tima ali od prevare iz Francuske ce biti bolji
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Какав кретенски интервју са Аленом на званичној страници клуба.
Трансфер блама и ужаса.
Онаква глупост са ретарду из Железника може пасти напамет.
Korisnikov avatar
By djokonda
najzad mile dočekao dominantnu peticu. jedva čekam petorku sa ročestijem bjelicom i omićem da vidim na delu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Sramotan intervju.. Mada oni kojima se pravdao i ne dolaze na utakmice,tako da ne kapiram poentu..
Dobrodoslica Omicu.. Ocigledno je da Pero ne moze da izdrzi u ovom tempu..

Sad kao strance imamo Rocestija, Enisa,Feldina,Lesora,Omica.. Tu je jedan visak..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Glup intervju i da je Omic Musliman, kakve veze ima, igrao je i pre njega Elmedin Kikanovic, pa bio gotivan igrac.

Vise sam ocekivao Vidmara, jer je crrst igrac u reketu, ume da zalepi blokadu i dobro brani pik. U napadu ima neka aktraktivna zakucavanja i solidan je u pik igri.
Ni Omic nije lose resenje, visok centar, prava 5. Ume da odigra ledjima u napadu za razliku od Lesorta.
Korisnikov avatar
By Zex88
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.