Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska

Пробаћу да сазнам ово за Ренфроа, да ли има до краја сезоне или само до краја Аба лиге. Ако је ово друго, онда има логике. Када боље размислим, има логике и ако планирају да пусте Вању на лето. Вероватно се отворило сада, а бољег домаћег играча на тој позицији ћемо тешко довести, још колико читам планира се дужи уговор.

Korisnikov avatar
By Poska

По ономе што сам проверио, Ренфро има уговор до краја сезоне.

Korisnikov avatar
By skeske

Nije mi bilo nikako logicno da ima samo za ABA, hvala na infu.

Jaramaz je sada jeftin, deficitarna je roba i definitivno dobar potpis. Da li ce ista pokazati, vidjecemo. Inace sam ga ocekivao u FMPu, da mu probamo napraviti nesto kao Potu, sa tim da je Jaramazu veci plafon, ali ok, ovo je bolje za njega sto se tice buducnosti ako se pokaze.
Zanimljivu ste bazu mladih igraca napravili, bolju nego sto mi imamo trenutno.

Korisnikov avatar
By Poska

Написао сам и Богдану, немам информацију, али неко моје размишљање је да нам је вероватно био интересантан за довести на лето. Можда и Вања иде на крају сезоне, а то је ипак да кажем млади играч, 24 године. Домаћи је и вероватно се сада отворила могућност за његово довођење, па су више били у фазону дај сада ако може него на лето да оде негде. Још се прича да је уговор дужи.

By milanezija

Obilić će sve da uradi za mod funkciju, pa i da gleda KKP

Ako Renfro ima ugovor do kraja aba, onda je ovo u redu, a i ovako ne vidim problem jer i Vanja i Pejdž umeju zabosti ozbiljne crne minute, pa ne vidim šta će Jaramaz odmoći

Lendejl Janković Gagić
Janković S. Novica
Si, Zagorac, Gegić
Vanja, Pejdž, Jaramaz
Renfro, Nikolić

Ovo je ekipa sa 12 upotrebljivih i Novicom

Kao 14. i 15. Pecarski i Trifa, mada bih ja pre njih gledao kao 11. i 12. ali šta je tu je

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
BogdanB napisao:

@obilic

Gde si bio, koji sektor?

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Sektor D, gore visoko. :D

Korisnikov avatar
By BogdanB

Steta, mogao si na C da skoknes, da pricamo malo o zenskoj kosarci :D

@milanezija

Novica kakav je bio na pocetku sezone, sada se bas stanjio ali dzaba, ne moze on kao pre da bude

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Ja da se pitam Novica bi komotno leteo iz 12. I onako često igramo sa 2 centra + Si na četvorci i 20ak minuta S.Jankovića i pokrije se ta pozicija. A Vanjine i Pejdžove crne minute (pogotovo ovog prvog) bi Jaramaz mogao da otkloni, ako ništa da se pokaže Vanji da mu nije zagarantovana minutaža. Imali bi isto kao na 5ici kvantitet, iz kog će bar jedan na meču da pokaže kvalitet, a kad se desi kao juče da i 2 pokažu, svi mogu pasti.

• 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 166
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]