Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
A što se ne razmisli o dolasku u Banja Luku. Ovdje bi imali sigurno dobro popunjenu dvoranu. Mada mislim da je neizvodoljivo, da se igra u drugoj državi. Ja bi prvi stalno gledao dobre mečeve i navijao za NAŠE klince, buduće reprezentativce.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja podrzavam da Vojvodina dobije ucesnika Aba, makar i ovako, samo bih vise voleo da to bude neki veci grad, ako ne moze NS zbog Vose onda Subotica, Zrenjanin... mastam na glas
Korisnikov avatar
By Karaburac
Subotica je predaleko. Cudi me iskreno da Zrenjanin nije razmatran, lepa dvorana je tamo, ljudi vole basket.
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:Subotica je predaleko. Cudi me iskreno da Zrenjanin nije razmatran, lepa dvorana je tamo, ljudi vole basket.
И мене би чудило да за викенд нисам био до ЗР... Мртав град, перспективе без... Три човека са шест зуба (укупно) шетају улицом...
Ваљда су тако прошли сви индустријски јаки градови из Титовог доба по краху индустрије...
Опстали су квази метрополе као БГ и НС који се ни тада нису ослањали само на индустрију, више на транге-франге и иди ми-дођи ми...

Све у свему жалосно, нисам зрењанинац али баш сам се растужио кад сам видео огромна пространства запуштених и урушених индустријских комплекса...

Извините за оф.
Korisnikov avatar
By rudonja
Lose je to za Megu, ne moze se cergarenjam stvoriti tradicija. Neka odaberu bilo koji ljudski grad i neka igraju. Ja navijam za jug Srbije. Vojvodjani se nisu proslavili punim halama, sem ako se sala skole u Vrscu racuna.
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]