Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska

Како вас ложи Богдан, а ви се још примате. Ццццц

Одлична одбрана, напад онако, слабији дефанзивни скок. Мало нас кочи и то што немамо много поена из транзиције, али има и до нашег лошег грађења. Како је летео мој брат СИ!
Добро је ово, а још нисмо на максимуму. Следи куп, пауза, па још 4 кола. Терај даље!

Едит: Одлични смо били без Николића и Загорца, мада се и њима Битаџе повредио.

Остоја може да га дува само!

Korisnikov avatar
By Poska

Јарамаз је наш нови играч. За ово мислим да нико није знао. Нисам га баш пратио, па не знам ни шта да очекујем, а не знам ни где са њим сада? Једино ако некога не отпустимо, или Тринкијери хоће да прошири ротацију на 12 играча.

Korisnikov avatar
By Zex88

Dakle ima se moze se,ribice loze se.. Koje je ovo pojacanje iz spanske lige? :D

Korisnikov avatar
By Poska

Николић је колико знам искренуо зглоб на тренингу вече пред меч. Чисто сумњам да је Вања аут, ту једино Загорац може да има озбиљнију повреду, мада колико сам упућен нема је тренутно, иако често има неке ситне...

Korisnikov avatar
By MileBL

Ostoja se ponasa kao Coki kad je bio u naletu, daj sve sto ima bilo kakvu perspektivu kod njega dok protivnik dovodi istrosene strance

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Poska napisao:

Николић је колико знам искренуо зглоб на тренингу вече пред меч. Чисто сумњам да је Вања аут, ту једино Загорац може да има озбиљнију повреду, мада колико сам упућен нема је тренутно, иако често има неке ситне...

Bilo mi je dosadno, pa sam juce isao u Pionir da gledam Partizan sa drustvom. Zagorac na zagrevanju vezuje lagano oko 15 trojki, sutirao je nesto tipa 45-48. :D
Trifunovic i Pecarski takodje lepo sutiraju.

• 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 166
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]