Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pink Panther napisao:ima real 6 visokih ,netreba im erceg

reyes,ayon,nocioni,slaughter,baourussis i mejiri

evo ja ću reć erceg u zvezdi pada vidimo :D
Ako ga uzme zvezda,sto je meni dosta realno eto njima sanse za mozda cak i f4. Mislim da bi im mnogo znacio.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Salvatore Guliano napisao:

Ako ga uzme zvezda,sto je meni dosta realno eto njima sanse za mozda cak i f4. Mislim da bi im mnogo znacio.
čoki je lud ako ne pokuša sve da ga dovede,kakav bi to bio odgovor na pavlovića :D osim igračkog,i psihološki adut za zvezdu.
a sa takvim šuterom kraj bobija, to će malo timova moći braniti.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pink Panther napisao:
Salvatore Guliano napisao:

čoki je lud ako ne pokuša sve da ga dovede,kakav bi to bio odgovor na pavlovića :D osim igračkog,i psihološki adut za zvezdu.
a sa takvim šuterom kraj bobija, to će malo timova moći braniti.
Slazem se uz Kalinica Blazica Lazica i Jovica kidalice u odbrani :)
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ja mislim da je blažič loš obrambeni igrač,igra on sa veliom energijom,agresivan je ,napada loptu,al jednostavno je loš i ispada u timskoj obrani :mrgreen:

dobro,zato jović,kalinić i lazić 8-) kažu igrači da nitko ne igra čvrsto na rubu faula kao lazić.
Korisnikov avatar
By Zex88
A Pink sto ide niz dlaku moderatorima.. Prvo hvali Tepica,sad Lazica.. :D

Samo da vas ja pitam,odakle nama pare za Ercega? Imate milionce viska? :P
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:ja mislim da je blažič loš obrambeni igrač,igra on sa veliom energijom,agresivan je ,napada loptu,al jednostavno je loš i ispada u timskoj obrani :mrgreen:

dobro,zato jović,kalinić i lazić 8-) kažu igrači da nitko ne igra čvrsto na rubu faula kao lazić.
meni ovako odokativno Jovic i Kalinic djeluju jos cvrsce. :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Lazinjo u Evroligi za 20 min pravi samo 2.29 prekrasaja,a cuva najbolje bekove protivnika.. Od toga,sigurno na mecu ima u proseku po jedan pametan faul kad sece kontru dok ne izadjemo iz bonusa,itd.. Dakle,ljudina,igracina,kralj. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Erceg je u Olimpijakosu, u kojem je retko ulazio uopste u igru imao platu 800.000 evra, koliku platu trazi sad, kad je mozda i najbolja suterska cetvorka u Evropi ne smem ni da zamislim.
By bunja95
Ercegu samo kinezi mogu da ispune uslove :D ,tesko ce on u top klub,Barca ,Cska, Real,Fener,Pao,Oly,oni su vec popunjeni na tim pozicijama,jedino u neki srednji koji moze da plati Uniks mi pada na pamet,ili tako neki tim
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 217

U18 je generacija koja je stagnirala od U16 takmic[…]

KK Partizan 2026/27.

Вилдоза је топ маркетиншки потез Одмах је кренуло […]