Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Obilicu smaras tu na temi o Mega Vizuri pises o demografiji, imas svastaru pa pisi tamo , ja pomislio ko zna sta se ovde pisalo o Megi
By Jo.
Lucky napisao:Ja ih ne bih daleko selio. Prvi tim bi se mogao zvati ''KK Partizan-Vizura'' i igrati u Pioniru ili Areni, a klinci bi bili ''Mega'' i igrali bi u HS.
Iz ove perspektive, ne bi trebalo biti losije nego sada( mislim na KKP 8-) ). Samo naglas razmisljam. Misko je covjek sa parama i on zivi od kosarke pa bi to bila garancija da nece jednog dana reci:'' Ko vas j.be, idem naci novu igracku.''
DA nije previse sujeta, Partizan-Vizura bi bilo najbolje resenje...mozda se i ostvari... ko zna...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jo. napisao:
Lucky napisao:Ja ih ne bih daleko selio. Prvi tim bi se mogao zvati ''KK Partizan-Vizura'' i igrati u Pioniru ili Areni, a klinci bi bili ''Mega'' i igrali bi u HS.
Iz ove perspektive, ne bi trebalo biti losije nego sada( mislim na KKP 8-) ). Samo naglas razmisljam. Misko je covjek sa parama i on zivi od kosarke pa bi to bila garancija da nece jednog dana reci:'' Ko vas j.be, idem naci novu igracku.''
DA nije previse sujeta, Partizan-Vizura bi bilo najbolje resenje...mozda se i ostvari... ko zna...
Pa nije to zenska odbojka. :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pa koliko vidim zamera mu se prosecan atleticizam, a skauti najvise to gledaju u smislu potencijala da se napreduje. Mada mislim da grese solidno, da moze decko da napreduje jos dosta, ima super glavu i jos dosta prostora da se unapredi fizicki. E sad da li ce ikad biti NBA igrac ne znam, ali nije NBA ready jos par god.

Sta znam i u toj proceni krajnjih fizickih dometa ume se zajebu. Ni ja nisam ocekivao za Pekovica kad su ga draftovali da ce on i za NBA standarde biti monstrum, al covek radio i zajebao sve prognoze. Da se znalo bio bi ranije draftovan i mnogo bolji pik.
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]