- Pet Apr 11, 2014 7:51 pm
Obilicu smaras tu na temi o Mega Vizuri pises o demografiji, imas svastaru pa pisi tamo , ja pomislio ko zna sta se ovde pisalo o Megi
Lucky napisao:Ja ih ne bih daleko selio. Prvi tim bi se mogao zvati ''KK Partizan-Vizura'' i igrati u Pioniru ili Areni, a klinci bi bili ''Mega'' i igrali bi u HS.DA nije previse sujeta, Partizan-Vizura bi bilo najbolje resenje...mozda se i ostvari... ko zna...
Iz ove perspektive, ne bi trebalo biti losije nego sada( mislim na KKP). Samo naglas razmisljam. Misko je covjek sa parama i on zivi od kosarke pa bi to bila garancija da nece jednog dana reci:'' Ko vas j.be, idem naci novu igracku.''
Vujosevic vise nije trener Partizana!
Jo. napisao:Pa nije to zenska odbojka.Lucky napisao:Ja ih ne bih daleko selio. Prvi tim bi se mogao zvati ''KK Partizan-Vizura'' i igrati u Pioniru ili Areni, a klinci bi bili ''Mega'' i igrali bi u HS.DA nije previse sujeta, Partizan-Vizura bi bilo najbolje resenje...mozda se i ostvari... ko zna...
Iz ove perspektive, ne bi trebalo biti losije nego sada( mislim na KKP). Samo naglas razmisljam. Misko je covjek sa parama i on zivi od kosarke pa bi to bila garancija da nece jednog dana reci:'' Ko vas j.be, idem naci novu igracku.''
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
I kad ne budes prvi ti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]