Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ova sramotna liga je jos jednom pokazala svoju neozbiljnost. Igokea koja je ginula cele sezone ako ne udje u finale ne ide u EL, sramota.
Nije mi samo jasno kada cemo vise shvatiti da nam ta liga nista dobro nece doneti. Ozivimo srpsku kosarku!!!
Korisnikov avatar
By Gale
Eee, da od mene zavisi još noćas bih ih poslao u kurac: "Pravila ostaju kakva su bila do sada, prvak u regularnom delu + pobednik f4, nismo mi neka prćija da nam menjate to u hodu; ako vam to ne odgovara, možete slobodno da nas izbacite." Pa da vidimo da li smo baš toliko mali...

Ali, naravno, ovo je složenije od uobičajene EL nesposobnosti, ni liga nije pod našom kontrolom, tako da...
Korisnikov avatar
By Gaja
Predsednik Cedevite Mladen Veber oštro je kritikovao košarkaše i stručni štab zagrebačkog kluba. Veber je svu krivicu za neispunjena očekivanja prebacio na igrački kadar i trenera Acu Petrovića.

Nećemo smeniti trenera Acu Petrovića, iako se u mnogim lošim stvarima vidi i njegov potpis. Imamo igrače s manjkom karaktera, nemamo nijednog sa mentalitetom pobednika i neshvatljiva mi je njihova nedisciplina u igri. Čast izuzecima, ali za mene izgledaju kao skup jadnika i plaćenika,

kaže uspešni preduzetnik. Cedevita je veoma ambicizno počela sezonu sa skupim sastavom i iskusnim trenerom Božidarom Maljkovićem, kojeg Veber takođe kritukuje.

Mislili smo da imamo vrhunskog trenera i ispunjavali smo njegove igračke želje. Pogrešna selekcija je naš najveći problem i to sebi više nećemo dozvoliti. Sigurno ćemo promeniti strategiju vođenja kluba i više nećemo davati potpunu slobodu treneru. Tražićemo da se uklopi u naša razmišljanja.

I Cibona ove sezone ima slabe rezultate pošto su u donjem delu tabele, a predsednik Cedevite negira mogućnost fuzije dva zagrebačka kluba.

Obim u kojem ćemo ulagati u Cedevitu zavisiće of strategije i takmičenja u kojem ćemo igrati. Sigurno nećemo odustati, a nećemo se ni spojiti sa Cibonom. Jedan plus i jedan minus ne donose, da se košarkaški izrazim, klub koji bi igrao Top 16 Evrolige,

zaključuje Mladen Veber, predsednik Cedevite.

Da podsetimo, Cedevita je ove sezone prilično lagano ispala iz Evrolige, u ABA ligi imaju male šanse za plasman na finalni turnir, a nedavno su poraženi i u finalu Kupa Hrvatske od Cibone.
Korisnikov avatar
By dachakg
81-80 poslednji min
edit: nereseno!!! igokea timeout i napad
edit 2: kraj,izvuce se igokea 86:84! ovo moze samo grobare da raduje,a nas samo da zabrine,ako kiksnemo protiv zadra i splita!
Korisnikov avatar
By Gaja
dachakg napisao:81-80 poslednji min
edit: nereseno!!! igokea timeout i napad
edit 2: kraj,izvuce se igokea 86:84! ovo moze samo grobare da raduje,a nas samo da zabrine,ako kiksnemo protiv zadra i splita!
Ma sta se brate brines,ne igra Zadru pola tima zbog povrede a i u Splitu je slicna situacija,tako da cemo to da prepisamo kao sto smo Siroki.Sa ovim niskim petorkama bas delujemo odlicno.Bice plitak potok,dont brines :whistle:
Korisnikov avatar
By Nookie
Aj sto je liga sprndja,nego sto su i u upravi Igosa ocigledni mongoloidi. Pazi oni kaze da nece organizaciju F4 zato sto sa JEDNOM POBEDOM OBEZBEDJUJU EL. Pa o cemu se pricalo poslednjih 10 dana. Vi,braco moja,mozete u EL jedino ako udjete u finale,za vas je ligaski poredak nebitan...neverovatno...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]