Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Parni valjak počeo pripreme za sezonu 2018/19

Slika

Slika

На прозивци данас 15 играча, једино је Пецарски добио слободно до краја недеље. Чане је најавио да је неопходан још један играч унутра и да је то то са појачањима осим ако се нешто баш добро не укаже. По мени очекивано. Новица је ту од старта, што је добро. Николић напуцан само тако! :D

Krenuo novi Partizan: Ako misle da su bolji od nas, neka to pokažu

Vanja sažeo: "Partizan da uđe u četiri u ABA, odbrani kup i osvoji titulu. To je sve"

Чекам да видим Загорца и Вању. Обојица су цело лето тренирали индивидуално, Вања коначно није имао ни један захват, нити је имао неке обавезе са репрезентацијом. Очекујем да буду топ.
Korisnikov avatar
By Peja
Jel moze neko upuceniji da mi popakuje roster Partizana po pozicijama i da kaze neku rec o pojacanjima, pre svega strancima, jer o njima ne znam nista.

Takodje, pozeljno je i ko ce imati koliku (kakvu) ulogu, znam da je avgust, ali ipak trener je od prosle sezone , kao i dosta igraca pa se valjda da naslutiti, od strane onih koji prate.
By milanezija
Peja napisao:Jel moze neko upuceniji da mi popakuje roster Partizana po pozicijama i da kaze neku rec o pojacanjima, pre svega strancima, jer o njima ne znam nista.
Pozicije samo imam zivaca :D

1 Paige i Nikolic, Tadic
1/2 Gegic
2 Vanja i Sani
2/3 Pazin
3/4 Si; Zagorac, N.Tanaskovic
4 Novica
4/5 Pecarski, Gavrilovic, Jankovic (99%)
5 Gagic, Ozi i D.Tanaskovic

I ako iskoci neka jaca dvojka onda ce Gegic kod Tegija

Verovatno ce D.Tanaskovic i Pazin u Mladost a trenirace sa A timom i mozda i Tadic
By milanezija
Peja napisao:Ovako na prvu, previse igraca na 3/4
Zavisi

N.Tanaskovic do decembra nece biti sprrman zbog ligamenata, na Gavru tesko da se ozbiljno racuna; Pecarski premlad, Novica rovit stalno
Korisnikov avatar
By Poska
Па када је Миланезија то написао цео фонд са клинцима. :)

Из интервјуа са Новицом сам дошао до закључка да је већ договорено да ће он играти 10-15 мин, види и он сам каква је ситуација, не може тело да издржи, мада је опет смршао, изгледа да му прија са Чанетом, само да видимо како ће му пријати са кондиционим.

Овако је реално:

1. Пејџ, Николић
1/2. Гегић
2. Маринковић, Аранитовић
3. Си, Загорац
4. ???, Величковић, Пецарски
5. Гагић, Лендејл

Е ту сада остаје само питање Гавриловића. Ови остали је реално да се опробају у Младости, нисмо ваљда за џ сарадњу остварили са њима. Мислим да Гавриловић остаје сигурно, ћале му је свако вече на пићу са спортским директором, тако да оно. Вероватно ће упадати уместо Новице када овај не буде могао да издржи 2 меча недељно, или уместо неког од високих ко не буде могао због повреде да игра. По мени је ово ок ростер, задовољан сам. Лепо да их спреми овај, сви су ту од старта, млади смо тим. Ово је као она прва година селекције, видиш шта ваља од младих да знаш шта треба следеће. Сви имају дужи уговор. Не треба заборавити да су најстарији Новица са 32, Гагић са 28, Си са 28. Сви остали доста мање...

VUČUROVIĆ U PARTIZANU

Добра ствар!
Korisnikov avatar
By djordjino94
Verovatno necu reci nista novo, jedan suter na spoljnim pozicijama i covek ispod kosa. Hoce li to biti Jankovic, ne bi bilo lose nas je igrac, ima iskustva igranja u ABA, dobre predispozicije, moze eksplodirati. Naravno jako ce biti bitan ucinak nasih centara, budu li ispunili ocekivanja nista nije nemoguce.
Konkurenti u prvom redu Buducnost i Cedevita jesu doveli zvucnija pojacanja, ali to ne garantuje kvalitetnu igru i pobede.
Verovatno ce prve utakmice pokazati ko je najbolje pogodio i hoce li biti korekcija u ekipama.
Korisnikov avatar
By Peja
Poska napisao:Па када је Миланезија то написао цео фонд са клинцима. :)

Овако је реално:

1. Пејџ, Николић
1/2. Гегић
2. Маринковић, Аранитовић
3. Си, Загорац
4. ???, Величковић, Пецарски
5. Гагић, Лендејл
Ovo je vec dosta konkretnije. Treba jaka cetvorka, slazem se da bi Jankovic odlicno legao, licno sam protiv njegovog odlaska iz Zvezde al jbg..

Po meni kljuc vase sezone je tandem Marinkovic-Aranitovic, pre svega najbitnije da obojica odigraju zdravi celu sezonu ili bar veci deo a i da Marinkovic posle toliko godina iskoci kao lider.

Ako njih dvojica krenu aljkavo ode sve u propast.
Korisnikov avatar
By Poska
Па нешто чисто сумњам да ће прве утакмице показати реалну слику, бар када смо ми у питању. Много смо млада екипа, али и коначно тим који може да расте кроз сезону и да при крају буде најбољи. За то сада клинци имају и снаге, надам се и талента, а још више се надам да ће имати ко да их усмери.

Ја не бих доводио играча споља (осим ако крене баш лоше, па нешто искочи, али не у старту), 4-ка мора, волео бих да то буде неки домаћи играч.

Генерално много коцкица мора да се поклопи, али су млади, па можда то испадне и врх.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 166
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]