Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
https://twitter.com/EuroLeague/status/794276594940526592

:D :D :D :D :D :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Eдит: Колико Мицов убија, штета због оне свађе са Салетом, дефинитивно нам таква 3-ка фали.
Poslednja izmena od Poska u Čet Nov 03, 2016 10:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali Teo na poslednja dva meca za tri- 3/26

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By rudonja
Micov stvarno ubija, doduse u placenickoj Galati koja ima 0/5.
Korisnikov avatar
By Zex88
JEdan je Sale..

[bbvideo=560,315]https://youtu.be/TxaCL1XdhYM[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Jomer
bas me zanima sta misle ovi u Efesu kada su smenili Dudu a doveli Perasovica, skucali tolike pare a krs igra

Peno po 5 minuta u poslednje vreme, najbolja prica kad bi otisao negde na pozajmicu, na kraju sezone ce imati 20 godina
Korisnikov avatar
By MileBL
Jomer napisao:bas me zanima sta misle ovi u Efesu kada su smenili Dudu a doveli Perasovica, skucali tolike pare a krs igra
Smanjen je budzet Perasovicu, tako je bar u HR medijima objavljeno

Takodje su imali jako tezak raspored, tesko je reci da je neku od utakmica morao dobiti koju je do sada izgubio

Tim je onako po mojem ukusu bolje sklopljen nego prosle godine, jedini promasaj je Omic ali vjerovatno su bili finansijski ograniceni jer ni ostala pojacanja ne vjerujem da su preterano skupa.
Korisnikov avatar
By Jomer
Persovic je tu slagao, oni su dopunili selekciju u odnosu na proslu godinu sa jos dva-tri amerikanca i Omic, mozda je Krstic primao 2mil prosle godine i bio taj tas na vagi ali nije covek igrao cele godine

a ovo za raspored, gledam sinoc gube od Repesinog Armanija 20 razlike, sa pet amerikanaca u timu, Duda je dao sansu Korkmazu(koji sinoc nije ni igrao) i Osmanu, da vidim koga ce Perasovic da izbaci
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 47

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]