Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
pisao sam Milojevic ako hoce iskorak u karijeri treba da napusti Megu, ovo je po meni samo gubljenje vremena, nema pritisak, ambicije, samostalnost, valjda se ta kosarka igra da bi pobedio na kraju dana
Korisnikov avatar
By Zex88
Radonja aplaudria Tejicu posle pogodjene trojke.. :D
Slika
By Bojdo
Sujetan je to se iz aviona vidi, nije kao " mali " Musa, ali teško trpi . Nije ga islo u dvije utakmice i odmag kmečanje, polako!
Korisnikov avatar
By skeske
Jebiga nije lako kad se nesto ocekuje od tebe. Sta bi bilo da je dosao u Zvezdu? Mora izgraditi malo bolji karakter, pobjednicki, probati razigrati ekipu ako ne moze zasvrisi, probati neke nove stvari...
Korisnikov avatar
By MileBL
Bice zanimljivo pratiti mec Mega - Cedevita, ni jedan od ova dva tima nije poceo sezonu u skladu sa ocekivanjima, jedni ce popraviti utisak a drugi potonuti u jos vecu provaliju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo sto Mega igra je takvo silovanje lopte.. Gomila levata koji imaju svu slobodu ovog sveta.. A Zagorac..Nastavi li ovako izgubice sezonu.

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Igrali su oni takav napad i prošle sezone, jedina je razlika bila ova "trik" odbrana koja tad nije bila pročitana, sad već jest, pa se protivnik lako prilagodi i saspe veliki broj poena.
Igraće oni bolje, biće tu negdje 6-7, nema spora, ali mislim da Milojević mora nešto mjenjati u odbrani, a u napadu se mora ispoštovati želja vođe navijača za statistikom. Svaki zadnji napad Zagorac riješava, s desne strane ulazom ili šutiranjem za 3 poena.
A i Cedevita igra odron košarku, pobjedili jer je Mega u katastrofalnoj formi. Hopson je pokazao u trećoj četvrtini suvi kvalitet.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]