Stare teme
By strelac
grobar sa kosova napisao:Nije jos nista potpisao Salic...iznformacija iz prve ruke!
potpisao je pre EP na kom igra.
By Jaycee Carroll
Pa dobro,upravo nesposobna,da li ste normalni sta radite,pa hocete li bre sa ovim detetom da prodjemo u Top 16,sacuvaj me boze gde se bacaju pare,pretpostavljam da je novi Besovic u pitanju.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Drago mi je sto je stigao Salic, ali nesto ne vidim mogucnost da on dobije sansu vec u predstojecoj sezoni. Milutinov je lepo iskoristio minute u prethodnoj sezoni i sledi mu samo jos veca sansa, ali opet ne ocekujem da moze on da izgura sezonu sa Gagicem ili sa Muslijem ukoliko neko od njih dvojice ode. Najlogicnije mi je da Salic ode negde na pozajmicu, a da centarsku liju ne menjamo uopste.
Djoko je izuzetno dominantan jer zaista puno odskace od svoje generacije po pitanju snage i bas jedva cekam da vidim kako ce igrati kada ga bude cuvao igrac koji je njegove snage ili jaci od njega.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja pricam da je Grobi menadzer.. :D

Grobi,tvoj igrac Salic te laze. ;)
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Шалић по мени сад изгледа јаче физички од наших центара. Могуће да ће продати неког центра и тиме колико толико растеретити буџет.
By strelac
Partizan Belgrade has a multi-year agreement with Djoko Salic
The player on his way to Partizan Belgrade
Adriatic League
Partizan Belgrade has a multi-year agreement with Djoko Salic, as confirmed by his agent Alex Raskovic to SOS Kanal.
The rising star born in 1995 spent the season with KK Spars.

Salic is considered one of the top prospects in Europe.
Korisnikov avatar
By Zex88
strelac napisao:Partizan Belgrade has a multi-year agreement with Djoko Salic
The player on his way to Partizan Belgrade
Adriatic League
Partizan Belgrade has a multi-year agreement with Djoko Salic, as confirmed by his agent Alex Raskovic to SOS Kanal.
The rising star born in 1995 spent the season with KK Spars.

Salic is considered one of the top prospects in Europe.
A ne,ne,Grobi ima info iz prve ruke. :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
GrobarPG napisao:Шалић по мени сад изгледа јаче физички од наших центара. Могуће да ће продати неког центра и тиме колико толико растеретити буџет.
Mislis da je realno da sledece sezone centarsku liniju cine Gagic, Milutinov i Salic ukoliko rasteretimo budzet prodajom Muslija?
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Vojvoda napisao:
GrobarPG napisao:Шалић по мени сад изгледа јаче физички од наших центара. Могуће да ће продати неког центра и тиме колико толико растеретити буџет.
Mislis da je realno da sledece sezone centarsku liniju cine Gagic, Milutinov i Salic ukoliko rasteretimo budzet prodajom Muslija?
Мислим да је реално, без ако неког не спусте на 4-ку.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]