Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
djokonda napisao:Kako Davidovcu treba nabaciti 5 kila mišića i prebaciti ga na četvorku...tvrdim da bi sa svojom tehnikom, košarkaškom intelegencijom i rasponom ruku postao jedna od boljih EL četvorki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Preslikan Bjelica...

Ovo sto on igra sada to je i Bjelica igrao one sezone sa Pesicem..
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao:Gledam snimak i ne vjerujem sta su nam sudije radile.
Slika

Ovo nije bio faul :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Slozio bih se, veoma bitna utakmica. Interesuje me kako cemo se ponasati, prije svega na psihickom planu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bice gadno, oni ce probati pretuci Rocestija, mislim da im je to primarni cilj pa kako se utakmica bude razvijala, za nas je vazno da u mec udjemo jako i ne dozvolimo da nam naprave neku veliku prednost na samom pocetku pa da se posle trosimo jureci razliku.
Ako otvorimo utakmicu kao protiv Armanija i Zalgirisa nema zime za nas, tu smo bas pokazali zrelost kao tim.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bolje reci da lose branimo liniju za tri, uglavnom su sami ostajali na sutu, vecina tih igraca je glavni adut taj sut tako da sami smo sebi krivi.
Nadam se da nasi imaju ideju kako odigrati bolju odbranu u nastavku, rezultat je dobar kad pogledamo kolika je razlika u indeksnim poenima mada smo ove sezone ponekad pobjedjivali kada imamo losiji zbir indeksnih poena
Korisnikov avatar
By Zex88
Zanimljivo kako iste stvari nisu okarakterisane kao prekrsaji..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovi danas nista ne mogu da promase.. Plus sudije lepo kad ne mogu da daju jos nagrade bacanjima i to je to..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]