Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Objavio je Misko da je Vasa polomio saku i da ce odsustvovati 4 do 6 nedelja. Taman prilika da se Jaramaz razmase :)
Korisnikov avatar
By Kure
Е јбг... Јел' шутерска, или..? :pray:
Korisnikov avatar
By Nookie
bas decko nema srece. Strasno. Bice frke sada bogami da uzmu trece mesto,moze da im se desi i neki "kiks" sa Kls ligasima. Extra se smorih kad sam procitao ovo...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni je zao Vase naravno, ali mislim da paradoksalno Mega ima vecu sansu da izgleda kao tim sada nego sto je imala ranije. Mada ce imati problema kada bude morao neko da resava napad koji lose krene, a Varda nije na parketu, bar dok ne nadju nekog u spoljnoj liniji ko bi preuzeo. Sumnjam da im je ugrozeno trece mesto i pored Vasine povrede.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Ajde da ja malo pojasnim situaciju oko Smedereva, mada ni meni nije sve najjasnije. :)

Mega odlazi iz Smedereva jer grad nije ispoštovao ugovor, tj. duguju Mišku neke silne novce (ne bi se on tek tako posvađao oko bilo čega, naravno da su pare u pitanju). Koliko sam čuo, planira i da tuži grad, a što reče jedan prijatelj, s obzirom da je jedan od najjačih advokata u Evropi - crno nam se piše! :) I da, mala ispravka, mi nemamo gradonačelnika - imamo gradonačelnicu! ;)

Jeste mi krivo što neću moći da ih gledam i sledeće sezone, ali s obzirom koliku su podršku imali ovde i drago mi je što odlaze, nadam se da će u novom domu da imaju pune tribine - zaslužili su to!

Inače, sele se najverovatnije u Sremsku Mitrovicu.
Korisnikov avatar
By rudonja
Gre'ota je sto Smederevci nisu podrzali Megu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kostakurta hvala na informacijama, uvek je najbolje cuti vesti od ljudi koji su na vrelu informacija. Meni je zao sto je pukla tikva, sa cisto kosarkaskog aspekta Smederevo je bilo odlican izbor.
Korisnikov avatar
By Jomer
po Twitovima Givony-ja Jokić rastura u US, i ako je dosta bio skeptik posle gledanja u februaru, izgleda da uviđa ono što je većina ovde konstatovala da dečko napreduje nenormalno za poslednjih godinu dana

[tweet][/tweet]
[tweet][/tweet]
[tweet][/tweet]
[tweet][/tweet]
[tweet][/tweet]
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer me preduhitrio sa ovim tvitovima :) Drago mi je zbog Nikole, nadam se da ce i na zavrsnoj predstavi pokazati koliko je dobar!

EDIT: Misko objavio na tviteru ''Nikola Jokic, will MOST LIKELY, declare himself for this year draft, during the next week. The final decision will be announced after NHS!''
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]