Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Kako Davidovcu treba nabaciti 5 kila mišića i prebaciti ga na četvorku...tvrdim da bi sa svojom tehnikom, košarkaškom intelegencijom i rasponom ruku postao jedna od boljih EL četvorki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Rudarska utakmica.. Odgovara ovo Zalgirisu. Problem je Lesor u reketu..Mozda da proba sa Jovanovicem.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Jao steta sto ovo Jankovic nije uspeo da ukuca..Potez sezone bi bio.

Korisnikov avatar
By Zex88
Kriminalno sudjenje u trecoj.. Zalgirisu faul ne sviraju nikad..A nama i pogled.

Korisnikov avatar
By MileBL
Saras LOL
Stavi Micica na Rocestija, pa svi u Zvezdi znaju da Vasa cunj ne moze sacuvati u odbrani na drugoj strani Pangos cuva Davidovca koga ne moze ni dohvatiti, pravimo seriju i lagano resavamo utakmicu.
Hvala Saras
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakva partija Davidovca. Vrhunski odbrambeno odigrana partija..Da nisu sudije tupile u trecoj,ranije bi resili ovo sve..

Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/EuroLeague/status/949372742670979072
Slika
Korisnikov avatar
By djokonda
davidovac je mismeč na pangosu rešio sa 3 trojke preko ruke...pre user nego taktička zamisao. s druge strane, vasa uopšte nije više toliko loš defanzivac. dosta je fizički jak za svoju poziciju a i unapredio je latelarnu brzinu. Lesor jbg ima problem koji imaju skoro svi francuski visoki...prosto ne znaju da igraju na low post-u i on to još uči kod vas. Da on ima taj element igre nikada ne bi uspeli da ga dovedete.

zexx, sudije su grešile, ali na obe strane...npr. kod ove davidovčeve duple blokade, prva je bila čist faul...ni blizu lopte nije bio. takođe, kriterijum vam je i te kako odgovarao, fizički ste jača ekipa i imate dužu klupu...plus, jankunasa su sudije praktično izbacile iz utakmice.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je ono bilo okarakterisano kao vertikaliti.
Prosto je nemoguce da u onoj rukometnoj utakmici Zalgiris ima samo 2 prekrsaja u trecoj..Samo na Enisu je napravljeno nekoliko cistih prekrsaja,nijedan nije sviran,zato su se i vratili. Udarac u glavu Bjelice na kucanju,dve licne Dangubicu..Pa rampa Davidovca(mislim da je on) gde sviraju dva bacanja..Koraci Jankunasa gde se sam spetljao pa nastavio dalje..Cetvrta licna Lazica gde coveka nije ni stigao. Ajde ako te sve greske navedem pod ko radi,taj u gresi,potpuno razlicit kriterijum u trecoj cetvrtini govori o nameri da se pomogne Zelenima.. A nisam siguran da smo fizicki jaca ekipa..

• 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 174
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]