Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Zex88 napisao:Markus je za klasu bolji asistent od Mekela..Treba li da izvlačim sad kako on vodi napad kako Mekel? Drugo,Markus ne mora da pogodi ništa,opet mu niko ne ide ispod bloka.. A kad uđe u svoj zen,onda natrpa sve redom..Teško da će Mekel sasuti 5 trojki Valensiji,5 Makabiju,17p uzastopno..
Da ne pričam o tome da je je Markus bio legitimni nba igrač,a Mekel skuplja vikende..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Sve što pišeš stoji.

Opet, mislim da bi Mekelu bilo znatno lakše uz Bobija i Kalinića, pa da bi i on mnogo bolje izgledao. Ne bi bio kao Markus, naravno.

Sad, silom prilika, Tejić ima priliku da se dokaže, kad se oporavi lepo. Imao sam utisak da bi nam, na primer, protiv cedevite lepo pomogao.

Videh da je Gudurić bio korektan i protiv Olimpije. Nadam se da sam promašio sve što se nejga tiče.
By leemoon
Meni nedostaje Dzenkins. Bas se bio uklopio u sredinu, klub, navijace, pa i Srbiju rekao bih. Neko ko nas je sve dozivio emotivno.

Vilijams....koliko me je nervirao toliko sam ga gotivio. Imao je neku magiju u rukama i osjecao je igru. Imao sam priliku da gledam njegove "zen" minute u Podgorici. Tek sam tada shvatio da je igracina. Mekel je solidan igrac, ima dobru statistiku, ali vutrica je bio poseban.
Korisnikov avatar
By Zex88
Simon 30,Boriša 10,Rejes će da nam se usere u život,dobijamo 2 razlike..:-)

Korisnikov avatar
By skeske
Odigrati sa Cirbesom i Sofom u istoj petorci i bjesomucno spustati i spustati u reket, nek bar izbatinaju ljigu Rejesa i ja zadovoljan :D
skeske napisao:Odigrati sa Cirbesom i Sofom u istoj petorci i bjesomucno spustati i spustati u reket, nek bar izbatinaju ljigu Rejesa i ja zadovoljan :D
To bi bilo nevidjeno zanimljivo :)
ali pre ce Nastica upariti sa nekim od navedene dvojice.
Korisnikov avatar
By The Answer
Biće muka velikih, ne za Madrid, tu svakako nemamo šta da tražimo, nego za kasnije.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:Misko potvrdio da dolazi jedan Miller, izgleda da je u pitanju Quincy Miller...
Hm..Nisam pametan šta planiramo sa njim..

• 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]