Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Steta za povredu kapitena. Vec ima problema sa nedostatkom visine, sad jos i ova povreda. Pitanje dal ce ikada i biti spreman da se pokaze u dresu nase reprezentacije i nekom timu u EL. Nadam se da ce se oporaviti i produziti ugovor pa da ga i sledece sezone gledamo u nasem dresu. 200 000 evra ili cak i malo vise nije lose da mu damo za dobar zivot u Srbiji.
Moramo dovesti sada 4 koja ce da zameni Mitrovica. Sofo nije u formi, mozemo ga jos malo cekati. Ako se ne pokaze mozda je bolje dovesti jaku 4 koja moze i na 5 malo da igra.
Bekovi i krila su po meni jako lose izabrani. Tomson se nije pokazao, Lazic i Jovic su dobri samo za odbranu, Simonovic je tu na dva meseca, Dangubic povredjen. Fali nam i krilo i moramo ga dovesti, a Simonovica otpustiti kad se vrati Dangubic. To mi je nekako logicno resenje. Jedini drugi nacin je dovesti Vilijamsa u decembru, a sada probati da dovedemo bas dobru 4.
Realno nama treba 4, 3 i Vilijams, ali nemamo toliko para. 4 moramo dovesti, a za jos jedno pojacanje vidicemo sta ce biti.
Mekel se ni meni ne svidja, ali necu da ga pljujem. Realno niko se od pojacanja nije pokazao. Dobijamo utakmice na odbranu.
Korisnikov avatar
By Poska
Подршка за Луку. Надам се да није превише озбиљно, нада остаје до коначних резултата. Баш ми је жао због њега.

МО, немој писати глупости, не можеш да отпустиш Софо-а, мораш онда да га исплатиш. Није да ће баш са оваквим партијама да га дочекају неки клубови у које би могао да оде.

И то са Ерцегом и Софом, су глупости. Не би добили један отворен шут за Ерцега. Да ли видите како бране Софо-а? Са удвајањем са друге стране, коју он не види, из тих позиција се уопште не сналази, јер нема ни преглед игре, ни брзину реаговања, ни пас. Долази се у ситуацију где иде или украдена лопта, или кораци или фаул у нападу. То је могао да решава Боби, он не може.

Очекујем да доведете 4-ку, ја чак типујем на Ерцега, иако се слажем са свиме написаним за њега око цене и жеље.
Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao:Steta za povredu kapitena. Vec ima problema sa nedostatkom visine, sad jos i ova povreda. Pitanje dal ce ikada i biti spreman da se pokaze u dresu nase reprezentacije i nekom timu u EL. Nadam se da ce se oporaviti i produziti ugovor pa da ga i sledece sezone gledamo u nasem dresu. 200 000 evra ili cak i malo vise nije lose da mu damo za dobar zivot u Srbiji.
Moramo dovesti sada 4 koja ce da zameni Mitrovica. Sofo nije u formi, mozemo ga jos malo cekati. Ako se ne pokaze mozda je bolje dovesti jaku 4 koja moze i na 5 malo da igra.
Bekovi i krila su po meni jako lose izabrani. Tomson se nije pokazao, Lazic i Jovic su dobri samo za odbranu, Simonovic je tu na dva meseca, Dangubic povredjen. Fali nam i krilo i moramo ga dovesti, a Simonovica otpustiti kad se vrati Dangubic. To mi je nekako logicno resenje. Jedini drugi nacin je dovesti Vilijamsa u decembru, a sada probati da dovedemo bas dobru 4.
Realno nama treba 4, 3 i Vilijams, ali nemamo toliko para. 4 moramo dovesti, a za jos jedno pojacanje vidicemo sta ce biti.
Mekel se ni meni ne svidja, ali necu da ga pljujem. Realno niko se od pojacanja nije pokazao. Dobijamo utakmice na odbranu.
Ja lično mislim da vam Vilijams ne treba...sa njim ne dobijate toliko ofanzivno koliko gubite defanzivno. Treba vam mnogo veći doprinos Tompsona...mislim da je odgovarajući profil igrača, ali da se nije snašao. Takođe, kao što rekoh, ovakav Sofo vam je nepotreban...i definitivno vam treba četvorka.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Imamo mi i prvise defanzivno orijentisanih igraca, mi bi imali koristi od svakog pleja koji preti sutom na kos.
To vam važi samo za spoljnju liniju i to vam je glavna snaga, agresivnost spoljne linije koja je posledica i činjenice da u odbrani preuzimaju igrače...četvorke i petice teško da su vam defanzivno orijentisane. Sa Vilijamsom u petorci gubite tu agresivnost što može samo da dovede do toga da se defanzivne slabosti visokih jasnije pokažu. S druge strane, Vilijamsov šut bi bio dodatni kvalitet, ali je Vilijams i tu krajnje nepouzdan...prošle godine je previše utakmica bilo gde vola nije mogao da pogodi...mislim da je celu sezonu bio ispod 40% šuta iz igre.
Korisnikov avatar
By Zex88
Markus je za klasu bolji asistent od Mekela..Treba li da izvlačim sad kako on vodi napad kako Mekel? Drugo,Markus ne mora da pogodi ništa,opet mu niko ne ide ispod bloka.. A kad uđe u svoj zen,onda natrpa sve redom..Teško da će Mekel sasuti 5 trojki Valensiji,5 Makabiju,17p uzastopno..
Da ne pričam o tome da je je Markus bio legitimni nba igrač,a Mekel skuplja vikende..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Evo mene iz mjesecnog pritvora.
Na zalost, prvi post moram da napisem o tragediji koja nas je zadesila. Luki zelim brz oporavak i da se brati jos jaci!

Sada nam se otvara prostor da napokon dovedemo atletsku cetvorku i da zaigramo najbolju odbranu ikad. Nadam se da ce Radonjic pogoditi igraca jer nam je ovo veoma bitno.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]