Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Link Fenera?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Koliko mi se penje na onu stvar ovaj Gaudlok to je strasno, kad uzme loptu ne gleda nikoga od saigraca, e moj Zeljko koga si doveo da ti bude vodja...
edit: Bjelica tako mocno veceras izgleda ta je to jezivo! :clap:
Korisnikov avatar
By dovlimir
Srpski Durant- Nemanja Bjelica :) on ima jos godinu sa Fenerom, je li? mislim da je vrijeme za NBA.
Korisnikov avatar
By Peja
Daj govorite sta je radio?
Nisam gledao ali ako ga tako opisujete mogu misliti
Korisnikov avatar
By dovlimir
Peja napisao:Daj govorite sta je radio?
Nisam gledao ali ako ga tako opisujete mogu misliti
buvalno sve. skakao, prodirao, asistirao, sutirao... ali to sa nekom neopisivom lakocom, da je to bilo preljepo :)
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Evo npr ovo :D
ovo je cak medju losijim potezima :) ali njegova faca :lol: ono igra sjajan mec, a faca kao da je dao kos na basketu ispred zgrade.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
dovlimir napisao:
Heisenberg napisao:Evo npr ovo :D
ovo je cak medju losijim potezima :) ali njegova faca :lol: ono igra sjajan mec, a faca kao da je dao kos na basketu ispred zgrade.
Haha stvarno steta sto nema "onaj" pogled, tada bi zario i palio, mada svejedno ja mislim da je on spreman da na kraju sezone zapali preko bare, sigurno nas najvazniji igrac pored Tea. Ovo sto je veceras odigrao je bilo na nivou najboljeg igraca u Evropi, malo mu zaista fali da prelomi u glavi i da dominira.
Korisnikov avatar
By MileBL
Naidjoh na Ercegov highlight, treba pronaci pravu ulogu za njega u reprezentaciji, odlican suter.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]