Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Imaš milionče?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
leemoon napisao:Sofo je nazalost, za sada promasaj. Vjerujem da Nastic moze. Mozda nije ofanzivna zvijer, ali cvrst je, dobar defanzivno, a po kretanju u napadu mislim da ima slifa za igru.

Kad ce Tejic biti u timu?
Imali smo mi i prosle sezone problema sa ekipama kojima se centri izvlace van i sutiraju trojke, cesto je Bobi znao sedeti na klupi bas zbog toga, tako da nista nije cudno da Sofo sedi na klupi, igra u napadu je problematicna tu se mora malo poraditi na pozicioniranju, on je sila na niskom postu.

Veci problem kod nas predstavlja Mekel kome svi idu ispod bloka kod pik igre i tako se stvara jos veca guzva u reketu.

Za Tejica se nista jos uvjek tacno ne zna, mozda povuku Apica iz FMP-a da odigra koji mec.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mitre izdrži, i što prije se vrati. Za nadati se da nije opasno.

Što se tiče same utakmice, koja je objekitvno u drugom planu, treba reći da se ponavlja nemoć čim ne ide šut. Vjerujem da za dobru stipendiju igra izraelski hrast, koji jee greška, bar po meni, ljubitelj brze hrane još veća promaja i još veća greška, a cijenim da je još plaćeniji nego Mekel. Tomson takođe ništa ne igra maltene od početka, po neki bljesak, ne treba njega amestirati loših igara.
Poraz ko poraz, gotovo pa nebitan, ali igre nema to boli. Za igru govorim dok je Luka bio na terenu, poslije nesrećnog slučaja više nije bilo ničega, pogubio se radonja a i igrači, očekivano, ne zamjerim im.
By SinisaBL
nije nebitan poraz. duh ekipe se gradi tako što se dobijaju utakmice kad igrate očajno i kad vam se dešavaju nesrećne situacije.
meni je neshvatljivi da radonjić drži lazića kad nam očajanički treba trojka.
Korisnikov avatar
By rudonja
To je nase sirotinjsko arcenje igraca ''dok se ne dovede crnac koji nije uhvatio poslednji voz za NBA''. Podrska Luki.
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Imaš milionče?

Jel ima Zoki klub?
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema,traži ogromne pare..

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Nema,traži ogromne pare..

Znam da nema, zato i pitam..da ti docaram da je sredina oktobra a on ima 30 god i nema klub..
Kakve pare, zar Coki nema koncept? :D
Korisnikov avatar
By Zex88
i apsloutno mu puca.. Ercega ne zanima vracanje u Srbiju,a nece ni da igra za sicu.. Da imamo te pare,ne bi sastavili ovakav tim..
Korisnikov avatar
By Peja
A neka opcija da igra do posle nove godine, kad ce otprilike i Luka da se vrati? Pa taman ovde ima prostora da solira i budzi statistiku pa da ode u neki Turski klub za drugi deo sezone..
Par meseci ga mozemo platiti, a dalje nam i ne treba, narocito ako ispadnemo iz EL a i Luka se vrati..

Mislim da mu bas ne puca kako ti kazes, on je imao sjajnu sezonu u EL okvirima, pritom vrv ima i dobrog menadzera i nije slucajno da on dosad nema klub..A ima 30 god i hvata poslednji voz za zaradu tako da mislim da mu bas ne puca i da kulira negde, vec da jedva ceka angazman
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]