Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Heroj poslednjeg kola je Miljen, koji mi je doneo finih +14. Mislim da će on biti sjajan izbor kada bude imao regularnu minutažu. Ja ću ga svakako angažovati.

Heroj godine je Ćapin, koji mi je silne indeksne konstantno donosio :character-sebastian:

Antiheroj godine je rodela, koji me je zamalo pobedio i završio mesto ispred mene. Bože...

Drugi antiheroj godine je Strawberry. Teško je naći igrača koji nije imao padove (Ćapin :happy-partydance: ), ali ovaj me je unakazio svaki put kada bih ga stavio u tim. Tu je negde i Rakoč, ali ipak ovaj buzdovan će mi ostati u najgorem sećanju.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
POS TEAM NAME................................................ PLD....... W... L..... SD.......... PTS

1. CLITORIANS ...................................................14........13....1.....+367..........26

2. BUDJAV LEBAC ................................................14........11....3.....+616..........22

3. GLADIJAJATORI ...............................................14........11....3....+573..........22

4. FT MILAN ......................................................14........10....4....+318..........20

5. POBESNELI MODERATORI .....................................14........9.....5....+190..........18

6. ALAMUNJE .....................................................14........9......5....+172.........18

7. BC DOMINACIJA ...............................................14........9......5....+148.........18

8. BRKATE MUSKARCINE .........................................14........8......6....+188.........16

9. BWA PFC ........................................................14.......6......8.....-67..........12

10. VLADIMIRCI RULES............................................14.......5......9.....-133.........10

11. YOPIC ..........................................................14.......5......9.....-205.........10

12. OBILIC DIVA....................................................14.......5......9.....-221.........10

13. GEJZIRI STRASTI .............................................14.......3......11....-452..........6

14. DRAGONS JEDI. ...............................................14.......1......13....-496..........2

15. AJSMENI .......................................................14.......0......14....-1004.........0
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ovo je bila tabela na kraju h2h lige. Jos jednom cestitke Liki nazasluzenoj tituli.

Hvala svima koji su ucestvovali. Sledece sezone vas ocekuje jos bolja, savremenija liga ( nece biti ovog rucnog kucanja tabele i rezultata vec gospodski linkom do tabele ), blog posvecen fantaziju, i jos neke novine koje ne bih da iznosim ovom prilikom 8-)

Ocekujemo vas i sledece sezone. Ko ne ispuni uslove za takmicenje dobice divlju kartu :lol: jedini uslov je da bude redovan. Ali o tom potom.

Do narednog druzenja, Roman Mutinjo Lisac
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Jeli Banjac ispao hahahaha
By milanezija
texxxdrummer napisao:Jeli Banjac ispao hahahaha
Sale Split je dobio specijalnu pozivnicu, i za 200k koje je ubacio u dzep Mutinju Liscu, ne moze nikada da ispadne.
Korisnikov avatar
By Lika
Da, to sam i ja čuo, da Sale ne može da ispadne zbog doprinosa na humanitarnom polju. Njegov tim puno vremena provodi u pošumljavanju ;)
Korisnikov avatar
By marvel
Ekipo pozdrav svima, a posebno bratu Milanchetu. Jos jednom cestitke Liki na zasluzenoj tituli. Onaj poraz od Clitoriansa sa 2 poena razlike na kraju je bio kljucan za titulu u h2h. Ja sam zadovoljan i ovako, ali do godine juris na duplu krunu... :)
Steta sto nema i fantazi domaca super liga, pa da se jos malo zezamo.
Veliki pozdrav iz Krusevca i svako dobro... :beer:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]