Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Nespremno smo usli u utakmicu, posle smo se konsolidovali, sad treba pametno otvoriti trecu cetvrtinu i pola posla ce biti obavljeno.
Enis bi mogao imati vatreno krstenje protiv Fenera, tesko da cemo moci nesto vise uraditi na toj utakmici pa ce nam dobro doci za uigravanje

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav je Antic majstor. Samo sto je umro tri puta na ovoj utakmici..Lesor i Jovanovic bilo tragedija.. Odlican mec Jankovica i Davidovca u drugom..
Mnogo tezak raspored imamo..Odmah idemo za Tursku,pa cekamo Pao valjda pa u Mitrovicu..
Bojim se samo kako cemo izgledati u Pg posle ove serije teskih meceva i putovanja..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Dve odluke sudije na egalu i umesto neresenog,odose na +10.

Korisnikov avatar
By Zex88
Ostali smo potpuno bez snage. A prekosutra PAO. Nerealan raspored imamo u decembru.

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ma da, ovo je ritam za Klivlend i San Antonio. Prvo poluvreme realna slika odnosa snaga. Drugo, mi na škrgama.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
A standardno,Lesor se gubi na parketu u odbrani.. Jovanovic isto,pa Pero mora da vadi stvari..
Korisnikov avatar
By MileBL
Ma znam ali ne mogu se nacuditi dokle ide granica Lesorovih gluposti, Gal Mekel ima velike sanse da izgubi mjesto najomrzenijog igraca koji je igrao u CZ u Coki eri :)
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 174
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.