Stare teme
Korisnikov avatar
By J.Erving
ULTRA KOŠARKA napisao:Sve nešto kontam da bi mogli Francuzi dobiti Špance.
I ja sam imao neke snove o tome. Male su sanse, ali bilo bi lepo. Na stranu to sto su stvarno jaka ekipa, Spance je do sad bas islo kao ludog ona stvar, ulazilo je mnogo toga sto retko upada, a ni "pomoc prijatelja" im nije nedostajala. Mogao bi se i njima desiti jedan losiji dan, ko zna.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Denda jeste ocajan komentator, ali najveci samar svakom ko iole poznaje kosarku nanosi Aca Stojanovic, poznatiji pod nadimcima informacija, frizura, pa i nekih koji su neprikladni da ih ovde napisem. Imao sam to neprijatno iskustvo da ga vec 3 puta slusam tokom ovog prvenstva i prilicno sam siguran da jadnik ne poznaje cak ni pravila, a kosarkaskih utakmica pre ovog prvenstva je odgledao mozda do 5.
Korisnikov avatar
By lowone
Karaburac napisao:Denda jeste ocajan komentator, ali najveci samar svakom ko iole poznaje kosarku nanosi Aca Stojanovic, poznatiji pod nadimcima informacija, frizura, pa i nekih koji su neprikladni da ih ovde napisem. Imao sam to neprijatno iskustvo da ga vec 3 puta slusam tokom ovog prvenstva i prilicno sam siguran da jadnik ne poznaje cak ni pravila, a kosarkaskih utakmica pre ovog prvenstva je odgledao mozda do 5.

Slika

Nije Aca nego ova faca, Vlada Mijaljevic, ja mislim da Aca nije odradio nijedan prenos. Jos je prenosio i Krivokapic, teniski strucnjak

Slika

Iskreno meni je zao sto nema vise onog Viskovica na rts - u. Iako mu je tenis primarni sport sasvim je korektno prenosio ostale sportove a i ima glas za to...

Mada kad bolje razmislim nista nije gore od Vujicina mozda su bili koraci fazon
Korisnikov avatar
By lowone
Karaburac napisao:Mogao sam se zakleti po glasu da je Novi Zeland protiv Litvanije prenosio Aca, Izvinjavam se na gresci.
Moguce, nego znam da i ova dvojica "rade" prenose xD
Korisnikov avatar
By Gale
[offtopic]Garantovano je Mihaljević ili kako već. U nekom društvu sam opleo po Aci ovim povodom i bio upućen da je u pitanju ipak Mihaljević.[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Lucky
Salvatore Guliano napisao:A ni taj drugi batica ne zna da prenosi ni fudbal, a o kosarci da ne pricamo.
off topic:
Svi su bolji od mucenog Predraga Strajnica koji ekipu Torshavn-a cijelu utakmicu izgovara TorSVan iako mu i na ekranu i na semaforu a i u papirima vjerovatno pise ispravno. Nekad imam osjecaj da se pojedini komentatori ne pripremaju duze od 5 minuta pred prenos.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]