Stare teme
By Edibledi
Igra Novica a nije ga bilo u statistici prvog poluvremena.
I ne samo da igra nego je najbolji. 18 poena i 9 skokova.

Gotovo, dobila Mega 66-61.
Dobro je, pošto su gubili na poluvremenu 8 razlike.
U drugom su počeli sa Novicine 2 trojke.
Preokrenuli su na 60-47 i na kraju rutinski pobedili.
Čestitke!
Još samo da Radnički i Zvezda pobede, a ako Bog da i Partizan.
Poslednja izmena od Edibledi u Sub Mar 22, 2014 6:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
Novicine igre u fazonu od prvog krilnog c. reprezentacije do hronicnog bolesnika koji i ovde jedva igra
By Edibledi
Па можда и јесмо.
Човек је био међу првих пет крилних центара Европе,
прва четворка Србије, будућност наше кошарке, мотор тима...
Онда је тренер покушао да од њега направи крило, није успео,
дошло је до пада форме, тешке повреде, породични проблеми,
промена тима са једног од најбољих АЦБ-а на КЛС лигу.
Полако је почео да се опоравља, изгубио је на брзини, добио је на маси али не мишићној,
вратио се у неку форму али далеко од оне на коју смо навикли;
био је хит Супер лиге, потписао за Бамберг, нису имали стрпљења а није ни он добио минутажу коју је желео,
па се вратио у Мегу и ево га сад овде као један од најсрчанијих, најшколованијих и најразноврснијих крилних центара у АБА лиги.
Овим темпом, којим се сада враћа, уз његов ратнички карактер, можемо да очекујемо да ће поново бити један од ослонаца репрезентације.
Можда никада неће бити онај ниво који памтимо, бар не константно, али ће сигурно тежити ка томе
и повремено можемо да очекујемо да заблиста у неким важним утакмицама.
Нисам стручан да кажем ни да јесте ни да није хронични болесник али у овој конкуренцији ми делује као да игра са лакоћом.
Очекујем да на крају сезоне потпише за неки ЕЛ тим који ће му пружити око 25-30 минута и око 200-250.000 еврића по сезони.
Верујем да Мишко може да му нађе неки руски или турски клуб типа Кубан или Ефес, што и није тако лоше, али клубови попут Реала, Барце, ЦСКА, Фенера или Макабија су засад превелики залогај.
Korisnikov avatar
By Peja
Edibledi napisao:Па можда и јесмо.
Човек је био међу првих пет крилних центара Европе,
прва четворка Србије, будућност наше кошарке, мотор тима...
Онда је тренер покушао да од њега направи крило, није успео,
дошло је до пада форме, тешке повреде, породични проблеми,
промена тима са једног од најбољих АЦБ-а на КЛС лигу.
Полако је почео да се опоравља, изгубио је на брзини, добио је на маси али не мишићној,
вратио се у неку форму али далеко од оне на коју смо навикли;
био је хит Супер лиге, потписао за Бамберг, нису имали стрпљења а није ни он добио минутажу коју је желео,
па се вратио у Мегу и ево га сад овде као један од најсрчанијих, најшколованијих и најразноврснијих крилних центара у АБА лиги.
Овим темпом, којим се сада враћа, уз његов ратнички карактер, можемо да очекујемо да ће поново бити један од ослонаца репрезентације.
Можда никада неће бити онај ниво који памтимо, бар не константно, али ће сигурно тежити ка томе
и повремено можемо да очекујемо да заблиста у неким важним утакмицама.
Нисам стручан да кажем ни да јесте ни да није хронични болесник али у овој конкуренцији ми делује као да игра са лакоћом.
Очекујем да на крају сезоне потпише за неки ЕЛ тим који ће му пружити око 25-30 минута и око 200-250.000 еврића по сезони.
Верујем да Мишко може да му нађе неки руски или турски клуб типа Кубан или Ефес, што и није тако лоше, али клубови попут Реала, Барце, ЦСКА, Фенера или Макабија су засад превелики залогај.
Stvar je da se slazem sa svime, ja njega volim.
Nismo se razumeli jer ja zelim da ga vidim u timu Srbije i to sam pisao na temi reprezentacija.
Moj post nisi razumeo jer nisam njega omalovazio nego posle svake dobre partije ocekujem da igra na ekstra nivou a posle svake koje preskoci zbog povrede ja kukam da nece biti onaj stari.
Zato sam napisao da su njegove igre na nivou od blistavog (sto je bilo sad pa i par meceva unazad) pa do onog kad je preskocio zbog skocnog zgloba pre dve nedelje a ja mislio (kao i ti!??) da ni danas ne igra pa se razocarao da je opet peh
By Edibledi
Биће он добро, не брини, само да га обиђу теже повреде.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige