Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Pa crni Zeljko gdje tamo. Ako i sa njima nesto napravi onda je stvarno cudo.
Korisnikov avatar
By Gale
Zanimljivost : Žoc je titulu Evropskog klupskog šampiona osvajao u svojim prvim sezonama na klupi : Partizana ('92), Huventuda ('94) , Real Madrida ('95) i, mislim, Panatinaikosa (2000- te).
Što znači da, iskustveno posmatrano, postoje lepe šanse da EL uzme i u narednoj sezoni sa Fenerom.
Svejedno, dete u meni odbija da razume da je Fener neki faktor u Evropskoj košarci...
Korisnikov avatar
By Peja
U jbt propade mi citav plan sa Dudom i fenerom. Srecno Zeljku, mada se stvarno slazem sa Galetom za ovo da i moj razum odbija da je Fener neki faktor u Evropskoj kosarci.
Mada su mu sigurno obecali velike pare za pojacanja i dugorocne ciljeve. NE bi Zeljko tek tako potpisao.
valjda nece docekati da mu oslonac tima budu 'njegovi' a sada vec matori Batist i Sato. Zasad jedino Mekejleb tu vredi, da je ostao i Bogdanovic bilo bi zanimljivo
By Jaycee Carroll
Ako prokleti i glupi Turci osvoje ove sezone,ja cu glavu da secem.Nema Fener da dodje niti do F4 ko hoce jos odmah mozemo da se kladimo.
Korisnikov avatar
By Gale
Peja napisao:U jbt propade mi citav plan sa Dudom i fenerom. Srecno Zeljku, mada se stvarno slazem sa Galetom za ovo da i moj razum odbija da je Fener neki faktor u Evropskoj kosarci.
Mada su mu sigurno obecali velike pare za pojacanja i dugorocne ciljeve. NE bi Zeljko tek tako potpisao.
valjda nece docekati da mu oslonac tima budu 'njegovi' a sada vec matori Batist i Sato. Zasad jedino Mekejleb tu vredi, da je ostao i Bogdanovic bilo bi zanimljivo
Tek sam juče pogledao sastav tima i smrz'o se. Bo, Sato, Preldžić, Andersen, Batist...Da slučajno nisu Fenerbahče, nego recimo, Virtus iz Bolonje, bili bi mi među favoritima, ako ne i prvi pik za titulu.
Ovako, gledaću ih i mrštiti se, nazivati ih skorojevićima i generalno im predviđati propast na svakom koraku.
Sa mnogo stvari mogu da se pomirim, ali da Turci vladaju Evropom - to ne, genetski sam protiv.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ako Turci ni sa Zeljkom ne budu ostvarili neki dobar rezultat (plasman na Final 4) onda neka zatvaraju radnju, a pare uvek mogu da uloze u Partizan :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vojvoda napisao:Ako Turci ni sa Zeljkom ne budu ostvarili neki dobar rezultat (plasman na Final 4) onda neka zatvaraju radnju, a pare uvek mogu da uloze u Partizan :mrgreen:
apsolutno se slazem, imace najboljeg pleja EL Boa i SAta i Baptista koje je imao u PAOu i jos brdo odlinih igraca... ali ocekujem uspeh tek sl sezone, ove ocekujem oformljivanje 'sistema' pa onda dominaciju ;)

takodje ne bi me cudilo da uzmu iz KKP nekog igraca cisto da nam pokrpi dugove, jbg 3 godine nam nije dao ni kintu :P
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]