Stare teme
By Edibledi
Јесте, ал она тројка о врх табле и она из очаја са 10 метара... Имали су пре тога среће да дођу до борбе за победу. Наши су машили 75% бацања. Сад ће ићи много лакше, надам се и очекујем. Можда се сретнемо са Французима поново, а било би најлепше у финалу. Мада не знам какви су други тимови, ови наши момци делују врло креативно.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakvi procenti u16 selekcije, a ne vodis igraca koji sutira 15/15 trojke iz raznoraznih kretnji pred trenerom Barse #VanjaGusa -- Hezonja (@Hezonjaa)

Ovog lika je Aca Lazarevic retvitovao oko Stefana Nikolica..
Pisao je o placanju,mogucnosti da mu Spanci ponude pasos..
Korisnikov avatar
By Jomer
Koliko sam mogao juce da pogledam tekmu, dosta mi je secka strim, ovaj gusa kalup trenera koji su nam unistili kosarku, umesto da forsira decu od 15 ,16 godina da igraju individualno , da razvijaju svoje sposobnosti on ih robuje sistemima, veliki promasaj Bodiroge
By Edibledi
Jel ovaj Glišić u Partizanu? Sad vidim, igra 3-4 a visok je već 205 (bar tako piše). Na ovom snimku od juče mi je izgledao prebrzo, kao da igra dvojku. Može još da raste 21.04.1998. Ja bih ga ubacio odmah u vatru na trojci, dok ne dođe Bertans :), šala mala.
Ispravka, pogledao sam ponovo. Igrao je na 4-5, jeste brz ali ne toliko. Najviše me podseća na Novicu. Meka ruka, brze duge ruke, noge isto, pametan igrač, u svakoj kontri prvi istrčava. Mislim da bi ga Dule koristio na 3. Još je klinac i nema masu za 4 i 5 u seniorima. Imamo jednog dobrog igrača kao zalog za budućnost.
Juče kad je dobio 5. faul ušli smo u problem jer smo izgubili na agresivnosti u odbrani i na kreativnosti u napadu, nije imao ko da završi.
4/4 kod 60:55 za nas
4:07 7 M. Glisic Block
Team Def. Rebound
2:25 7 M. Glisic Personal Foul (Team 3rd, Player 4th)
2:02 7 M. Glisic Steal
1:28 7 M. Glisic Personal Foul (Team 4th, Player 5th)
onda smanjuju na 1:24 60:57
pa gubimo loptu Team Turnover (24 secs) na 0:58
na 0:41 smanjuju na 60:59, panika, tajm aut
na 0:27 9 V. Stojanovic Turnover (Ball Handling)
Francuzi greše pri izvođenju
na 0:25 Stojanović maši oba bacanja, Rakičević hvata u napadu I na 0:22 biva fauliran ali I on mašio oba bacanja...
Sva sreća da je Francuz promašio oba bacanja sekund pre kraja a onda I njegovi saigrači dva zicera.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Glisic tesko da je 5, moze da igra u nekim situacijama, ali nije on to.
Igra 4 i ponekad 3, licno bih voleo da napravi potpunu tranziciju na poziciju 3 (to je inace igrao ono malo minuta na NIJT-u u Beogradu i na primer cuvao je na kratko Damiena Inglisa koji je takodje nesto izmedju 4 i 3). Odlican potencijal, usudjujem se da kazem najveci potencijal u mladjim kategorijama Partizana od kad ja pamtim.
Korisnikov avatar
By familija
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Odlicna utakmica..
Pored standardnog Mazalina (koga ima u svim kategorijama 17p, 14sk, 7as, 4uk 8 fa nad njim index 37) lepo je videti dva izvaredna igraca...Bender iz Hrvatske (jako me podseca na Kukoca a i nosi broj 7)..njegove asistencije su cudo... i Muhailiuk iz Ukrajine (valjda se tako izgovara)..strasan igrac...

EDIT:
SAd gledam i ne verujem!!!

Pa ovaj Bender je izgleda Srbin?!?!
Zna li neko nesto blize?
http://u16men.fibaeurope.com/en/cid_z8j ... 00891.html
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21