Izbacite strah iz srca sinovi Manitua ! Veliki Duh me nije poslao na forum da bih vas kaznio,nego da bih vam pokazao pravi put,kako bih vam ukazao na mudre odluke ! ! ! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Izbacite strah iz srca sinovi Manitua ! Veliki Duh me nije poslao na forum da bih vas kaznio,nego da bih vam pokazao pravi put,kako bih vam ukazao na mudre odluke ! ! ! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Duh sa sekirom napisao:@Jaycee Carroll - Odlicno,svidjaju mi se i pesme sto daju ritam tekmi.Definitivno imaju najbolje pesme,nema sta,ja kao Kuman im skidam kapu.Evo i nas da cisto vidis da u Makedoniji ima dosta rivalskih klubova i navijaca.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Nesto su mi navijaci MZT-a bolji na you tubu nego u dvorani.Protiv Zvezda i Radnickog kada sam ih gledao nisu se culi preko tv-a.To je mozda zato sto ne cistis uho?
Jaycee Carroll napisao:Niste losi,ali niste velika navijacka grupa mislim na navijace MZT,pa se ne cujete kao Delije ili Grobari.U rangu ste tu negde sa DjavolimaMILOS OBILIC napisao:Nesto su mi navijaci MZT-a bolji na you tubu nego u dvorani.Protiv Zvezda i Radnickog kada sam ih gledao nisu se culi preko tv-a.To je mozda zato sto ne cistis uho?
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Jaycee Carroll napisao:Ja se ne vodim kao lokal patriot,jer sad da dodje Partizan u Kumanovo,navijacu za Partizan,ali u svaku drugu utakmicu navijam za Kumanovo svim srcem.Evo sad u sredu u BIBL ligi toplo precekujemo GrkeNe mozes to da poredis Radnicki i Kumanovo(jer oni nikad nisu bili u istoj ligi),Radnicki KG ima tradiciju veliku,covek iz njihov grada je doneo prvu loptu u Srbiji ,neko me je pradeda isao da tekme Radnickog,pa deda,pa otac pa on.Dodju ljudi iz nekih vukojebina i tvoj grad i polome sve.Al nebitno sto se tice navijaca MZT-a super su i simpaticni i cuju se dobro,ja sam sad protiv Igosa bio zadvoljan,jedino sto izgubiste![]()
Ima kod nas dosta dobrih navijackih grupa,Vardar(Komite),Pelister(Ckembari),Sloga u fudbalu sitpari(Sverceri),Feni u kosarci 3x bio sampion Makedonije i osvajao BIBL ligu ima navijacku grupu(Lozari) ima jos dosta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]