Stare teme
@Jaycee Carroll - Odlicno,svidjaju mi se i pesme sto daju ritam tekmi.
By Jaycee Carroll
Duh sa sekirom napisao:@Jaycee Carroll - Odlicno,svidjaju mi se i pesme sto daju ritam tekmi.
Definitivno imaju najbolje pesme,nema sta,ja kao Kuman im skidam kapu.Evo i nas da cisto vidis da u Makedoniji ima dosta rivalskih klubova i navijaca.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Upravo protiv MZT-a.

U gosti protiv MZT-a

Ovo je odavno pre nekih 10-ak sezona,kad je Kumanovo bilo jako ko zemlja,zbog incidenata suspendovali su nam domasan teren,te smo domace utakmice igrali u Strumicu 300km od Kumanova,imali smo reprezentativni tim,ali pola igraci su prodali finale protiv Rabotnickog izgubili smo 3:2 mislim u majstorici.
@Jaycee Carroll - Extra,svidja mi se narucito taj lokal patriotizam.Iskreno iako pratim navijanje preko 20 godina nisam do sada cuo ni za navijace MZT-a ni Kumanova,ali su skroz simpaticni.Sto se tice Makedonaca cuo sam za Komite iz Skopja,navijace Vardara,a i one siptare sto su ih ovde najavljivali kao najludje,sto je Partizan igrao sa njima,ali oni su smesni i dalje sam siguran da su tad u Skopju pustili 100 Grobara da bi ih sve pobili.U Srbiji je probelem sto svi navijaju za Zvezdu ili Partizan ,zato su mi ovde na forumu simpaticni navijaci Radnickog iz KG-a.Bez obrzira sto pojedini pokusavaju da ih omalovazavaju na sve nacina,ja ih postujem,jer ne moze se objaniti nekom ko u svom gradu nema klub sa tradicijom sta to znaci.
By Jaycee Carroll
Ja se ne vodim kao lokal patriot,jer sad da dodje Partizan u Kumanovo,navijacu za Partizan,ali u svaku drugu utakmicu navijam za Kumanovo svim srcem.Evo sad u sredu u BIBL ligi toplo precekujemo Grke :mrgreen:

Ima kod nas dosta dobrih navijackih grupa,Vardar(Komite),Pelister(Ckembari),Sloga u fudbalu sitpari(Sverceri),Feni u kosarci 3x bio sampion Makedonije i osvajao BIBL ligu ima navijacku grupu(Lozari) ima jos dosta.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Nesto su mi navijaci MZT-a bolji na you tubu nego u dvorani.Protiv Zvezda i Radnickog kada sam ih gledao nisu se culi preko tv-a.
To je mozda zato sto ne cistis uho? :doh:
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Nesto su mi navijaci MZT-a bolji na you tubu nego u dvorani.Protiv Zvezda i Radnickog kada sam ih gledao nisu se culi preko tv-a.
To je mozda zato sto ne cistis uho? :doh:
Niste losi,ali niste velika navijacka grupa mislim na navijace MZT,pa se ne cujete kao Delije ili Grobari.U rangu ste tu negde sa Djavolima
Jaycee Carroll napisao:Ja se ne vodim kao lokal patriot,jer sad da dodje Partizan u Kumanovo,navijacu za Partizan,ali u svaku drugu utakmicu navijam za Kumanovo svim srcem.Evo sad u sredu u BIBL ligi toplo precekujemo Grke :mrgreen:

Ima kod nas dosta dobrih navijackih grupa,Vardar(Komite),Pelister(Ckembari),Sloga u fudbalu sitpari(Sverceri),Feni u kosarci 3x bio sampion Makedonije i osvajao BIBL ligu ima navijacku grupu(Lozari) ima jos dosta.
Ne mozes to da poredis Radnicki i Kumanovo(jer oni nikad nisu bili u istoj ligi),Radnicki KG ima tradiciju veliku,covek iz njihov grada je doneo prvu loptu u Srbiji ,neko me je pradeda isao da tekme Radnickog,pa deda,pa otac pa on.Dodju ljudi iz nekih vukojebina i tvoj grad i polome sve.Al nebitno sto se tice navijaca MZT-a super su i simpaticni i cuju se dobro,ja sam sad protiv Igosa bio zadvoljan,jedino sto izgubiste :-( .
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]