Stare teme
By Tamerlan
Ja sam mnogo više očekivao od Čovića kada je dolazio na čelo Zvezde. Došao je kao neko ko ima iskustva kao košarkaški radnik i to sa jakim vezama u političkim, privrednim i kriminalnim krugoviima. Ono, čovek bez skrupula sa izvanrednim organizacionim sposobnostima.

Smatrao sam da ćemo iz godine u godinu biti sve moćniji, snažniji...a mi svake godine sve slabiji i slabiji. :x
Korisnikov avatar
By Zex88
MookieBlaylock napisao:Je li Dangubić definitivno van planova za sledeću sezonu?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
99% smo bez njega.. Pitanje je jel ima uopste on planove za sebe. Dosta puta sam naleteo da ljudi kazu da je jos povredjen..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
https://sportando.basketball/en/europe/ ... vezda.html

Spominje se Nikols kao resenje na 4..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:https://sportando.basketball/en/europe/ ... vezda.html

Spominje se Nikols kao resenje na 4..

Obzirom da moze da odigra i na 3, da je iskusan, da imamo na 4 dva dobra igraca i da igramo EC a ne EL ovo moze da bude odlican potez.

Ne znam koliki je problem sto ima 33 godine i sto dosad nije potpisao za neki jaci tim, da li je neka 'skrivena' mana , ali deluje mi spremno
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Po meni on nije nikakav igrac, a i u Cedeviti gde je trebao da bude glavna zvezda bio je malo iznad proseka. Moze mnogo bolji igrac da se dovede. Nikols je timski dobar, ali ne pravi neku veliku razliku.
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Kud ces jaci od CSKA i Pao
Dobar je on za nas
I Ceri bi nam dobro legao na mjestu drugog pleja
Mislio sam na ovaj prelazni rok :D
Korisnikov avatar
By skeske
Ako je tacno za Dangubica, nije lose da dovedemo igraca tipa Nikols, 3 na 4 sto bi se reklo. Startno krilo koje moze uzeti minute na 4 kada Jankela zapadne u mesarski mod a Simanic pogubi konce.
Korisnikov avatar
By MileBL
Igrao je Cedeviti bar 30% ukupne minutaze takodje u Grckoj je igrao trojku u Rusiji uglavnom cetvorku, ocigledno da napamet pises.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]