Stare teme
By Bojdo
Megina pojačanja su katastrofalna, sa dva igrača teško ce pristojno izvuci sezonu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pojacace je Misko na pola sezone ako zatreba. Njima sve jedno, samo da ne ispadnu.

Sent from my C6903 using Tapatalk
By Baasho
Jeste, nema lucidnih pasova, nema lakih poena, samo napamet naucene akcije i kretanje na ulaz, pa ako se nesto otvori.
Mada je stvarno vukao sad na kraju, vidi se da je bas hteo da stigne FMP, ali ga nista nije htelo. Lepo prodje na ulaz i promasi polaganje pod manjim kontaktom.
Isto i Zagorac.
Zizic iz FMPa ih je unistio na sutu, a u Megi ocigledno nema dovoljno dobrih sutera. FMP je zatvorio reket, odigrao fajtersku odbranu, Covic vrhunski probijao i davao paseve za lake koseve i to je to.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Rano je za priču gdje će ko završiti, ali je realno da ova megina odbrana usmjeravanje u lijevu stranu ne pije vode, niti onaj visoki zonski presing. To je juče FMP odrađivao kao s poslom u 95% utakmice.
Korisnikov avatar
By skeske
To je zato jer je FMP prije par mjeseci imao istu tu odbranu 5 utakmica i naucili su je lako rjesavati. A uzimajuci u obzir da se nukleus tima nije promijenio mislim da jedini oni uz Zvezdu nece imati problema sa Meginom odbranom.
Korisnikov avatar
By rudonja
Jako tanka resenja na citavom nizu pozicija. Jaramaz slabo kreira, svi igraci na 4 i 5 neupecatljivi (iako skroz upotrebljivi), Zagorac se zahuhtava ali mislim da se Partizan vraca u 4.

Preterali su sa mladoscu, bice tu mnogo izmena tokom sezone.

Sramno je da Mitrovica ne moze da napuni halu protiv ovako pojacane Buducnosti. Pa sta se to danas desava u tom gradu pa da narod ostane kod kuce?
Korisnikov avatar
By Lepus
Ovo sto Mega igra je sramota za kosarku, a pogotovo za Milojevica. Razumijem da si slabiji, ali ova odbrana sa preuzimanjem, udvajanjem i pustanjem svakog suta je kriminalna. Hebe se meni licno za Megu, ali mi je zao da se na ovakav nacin mladi igraci uce igrati odbranu. Nivo odgovornosti jednak nuli.
Korisnikov avatar
By Zex88
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]