Stare teme
Vincent Vega napisao:
Pink Panther napisao:jel gledao netko od starijih ono polufinale PJ 1985. u zagrebu između cibone i partizana???

stvar je da tv nije sačuvala snimkuu arhivi onog čuvenog prvog poluvremena,pa ako netko može da ispriča kako je to izgledalo ako je gledao
Nisam gledao tu utakmicu. A da nije to mozda bilo ipak 1986.?
Cemu je prethodila ova potpuno luda tekma:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
nije,nije
ovo je baš poznata utakmica,igrana je samo 3 dana nakon što je cibona osvojila kup šampiona,onaj prvi protiv reala. trener partizana tada je moka slavnić. cibona je bila "mamurna" od fešti,i bez trenininga od atene. što se desilo u prvom poluvremenu teško je opisati,naime na čistu svježinu i valjda nalet energije radi trofeja cibona je prvo poluvrijeme dobila 82-62 ,a da u tom prvom poluvremenu braća petrović i nakić su zajedno dali mislim 71 uz jedan promašaj :shock: na kraju je dražen završio na 51 i izjavio za medije jednu od svojih poznatijih-da je namjerno fulao zadnje bacanje jer više voli neparne brojeve. partizan je zapravo igrao sjajno i inspirirano,ubačaji preko 60% al nije išlo . moka je kasnije dao neku western izjavu,ne sjećam se točno,kao neki revolveraški obračun,nikako da se sjetim.

ugl,tražim taj snimak godinama i nikako da nađem :cry:
Pink Panther napisao:
dovlimir napisao:meni je u onoj SFRJ reprezentacij Kukoc bio najbolji igrac. svi pricaju o Drazenu, ali meni je on bio najveca klasa.
pa normalno
poslije njega bh stavio Paspalja. igracki jako slicni. neko moje misljenje.
@PP
Aha, tako. Nisam gledao, nazalost, setio bih se sigurno da jesam.
Sad nesto gledam, poslednja Kukoceva takmicarska utakmica u Bg. Bio sam prisutan. Razbio nas je i doziveo ovacije pune Hale Sportova.
Vincent Vega napisao:@PP
Sad nesto gledam, poslednja Kukoceva takmicarska utakmica u Bg. Bio sam prisutan. Razbio nas je i doziveo ovacije pune Hale Sportova.
to mi je njegova druga najbolja utakmica svih vremena,kakav hladan quardaple-double :violin: :whistle: :clap:
10 banana,neki asisti,kucanja-tip in ili 360°
al treba biti i fer i reći da na toj utakmici nije igrao žarko paspalj radi nekog sukoba sa vujoševićem.

ovo mi je najdraža simultanka protiv partizana,isto hladan triple double :oops:

ono što je bitno za naglasiti da je te sezone split ostao bez trenera maljkovića + 3 startera ivanovića,sobina i prije svega rađe,te su ponovili sve trofeje još uvjerljivije , bez pojačanja ( osim lestera za utakmice lupa prvaka)
Pink Panther napisao:
to mi je njegova druga najbolja utakmica svih vremena,kakav hladan quardaple-double :violin: :whistle: :clap:
al treba biti i fer i reći da na toj utakmici nije igrao žarko paspalj radi nekog sukoba sa vujoševićem.

ono što je bitno za naglasiti da je te sezone split ostao bez trenera maljkovića + 3 startera ivanovića,sobina i prije svega rađe,te su ponovili sve trofeje još uvjerljivije , bez pojačanja ( osim lestera za utakmice lupa prvaka)
iz ove generacije greota je ne istaci gospodina na terenu i van njega- Velimira Perasovica. ruka kao pamuk. kao da je mazio loptu pri izbacaju :)
dovlimir napisao:
Pink Panther napisao:

iz ove generacije greota je ne istaci gospodina na terenu i van njega- Velimira Perasovica. ruka kao pamuk. kao da je mazio loptu pri izbacaju :)
dobro si primijetio,strašan košarkaš.al uvijek nekako u drugom planu ,barem kod nas.slično kao i arijan komazec.

al nevjerojatna karijera,o jugoplastici i uspjesima sa reprezentacijama sfrj i rh netreba,al puno ljudi nezna da je on jedan od najboljih igrača španjolske acb lige ikada,ujedno i tau baskonie.osim sjajnog šuta,bio je i najbolji obrambeni igrač svoje generacije.ali tihog i nenametljivog karaktera.danas je daleko najbolji hrvatski trener i dio ovog jednog novog vala dobrih trenera u europi kao plaza,trinka,lukić,itoudis...

priča kako mu je karijeru spasio vojni rok sa draženom petrovićem.bili su u istoj kasarni i trenirali deset sati dnevno.ubijali su se.ne postoji košarkaš kojeg je petrović više respektirao.
Pink Panther napisao:jel gledao netko od starijih ono polufinale PJ 1985. u zagrebu između cibone i partizana???

stvar je da tv nije sačuvala snimkuu arhivi onog čuvenog prvog poluvremena,pa ako netko može da ispriča kako je to izgledalo ako je gledao
kroz maglu,ko ce da popamti svaku godinu.
Znam da je te godine bilo finale sa Zvezdom,koje je lagano dobijeno.

Kukoc je bio igracina,ali pok,Drazen je bio bog.

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 42

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]