- Pon Nov 25, 2019 12:22 am
Ma dobro narod je glup, meni jedna riba na faksu rekla da mi treba 3 sata do Mitrovice, jos me ubedjuje.. a ono treba 45 min kolima i okruglo 1 sat busom
Iskreno sam mislio da treba vise do Kg...
I do ljudi u samom gradu je, ja sam znao da odem na megu, ne cesto ali sam odlazio s vremena na vreme. Ok, gledam i sve ok ali opet, znam da to nije moj klub.. mozda bi mega bila apsolutni hit u Loznici, Kraljevu, Somboru.. lupetam sad. Ne kazem da je Mitrovica bila promasaj ali realno nije nikad jako zazivelo kako se mozda ocekivalo.. tekma protiv Buducnosti u plejofu u Sm je za ponos, ceo grad je brujao o tome, 4000 ljudi se nakrcalo u hali, prepucavanje sa crnogorcima ceo mec, srednjaci sevali na sve strane, skandiranje, odlicna atmosfera.. ma sve.. e da je bila takva svaka tekma pa da kazes da Sm zasluzuje Megu, ovako... pfff.. prezivecemo i bez njih
Naprimer, mogu da garantujem da kad bi Srem ili Podrinje igrali aba ligu, da bi to bilo kao nekad Zdravlje i Leskovac.. apsolutni hit.. navijacke grupe, neredi, vreo teren.. grad bi poludeo za kosarkom ali jbg o tome mozemo samo da mastamo.. a s druge strane si imao Vrsac i Hemofarm koji su imali pozorisnu atmosferu za tolike godine kluba..
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Мани ме __________ лупетања, иди у __________ .
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...