Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Barsa dovela Kaponena, samo mislim da se nece sa njim usreciti, nekako je premekan, lose reaguje na cvrstu odbranu.
Korisnikov avatar
By Peja
Jel moze neko ukratko da sumira prelazni rok ovog leta, nismo bas to ispratili zbog OI, ko se najbolje pojacao, ko je oslabio, ko su favoriti?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Evo suma sumarum za sada kako izgleda Barsa, koja ce biti jedan od mojih omiljenih timova ove godine zbog pre svega Barcokasa. Pre ih nikako nisam gotivio, sada u posledenje dve sezone su mi mnogo drazi (jer su slabiji :D ). Dovedeni provereni igraci opet, u nekim ne tako poznim godinama, Koponene, Rajs, Klaver i Dorsi. Uz njih u prvi tim ulazi i mladi Erikson, Laval se vratio iz povrede, Navaro neprikosnoveni ostaje jos ovu godinu, ali ovog puta ne ocekujem da ce imati vise od 10 min po utakmici. Perperoglu je ostao, klasicni tip igraca koje gotivi Barcokas koji moze da odigra na vise pozicija. Dakle fali po meni jos jedan plej i to je to. Bice ovo novi projekat Barcokasa i nesto sasvim novo, licice i na onaj Oly zbog zverina pod kosem, ali opet imace polivalentne igrace i mislim da ce ovo biti nesto mnogo dobro. Slika

Po pozicijama bi to ovako izgledalo :
1. Rajs, Ribas
2.Navaro, Oleson, Eriksen
3.Koponen, Perperoglu, Hanga
4.Dolmen, Klaver, Vezenkov
5. Dorsi, Tomic, Laval

Verujem da ce dovesi jos jednog pleja, mada mi bekovska linija ne deluje preterano ubitacno, ali zato centarska je strasna! Svakako ovo ce biti zanimljiva sezona u Kataloniji.
Poslednja izmena od Salvatore Guliano u Ned Avg 28, 2016 9:19 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
Изгледа да се Канту враћа у ЕК, чека неку пресуду суда да буде дефинитвно, али је веома близу повратка.
Korisnikov avatar
By Gaja
Nekako mi se ne svidja taj tim Barse, cudan je :D

Inace Makabi doveo lepa pojacanja:
Vims, Gaudlok, Miler, Cirbes... Uz Devina Smita bice to bas potentna ekipa. Mislim da ce moci da pobede svakoga a i da isto tako izgube...

Efes doveo Deson Tomasa i Omica koji je imao odlicnu sezonu u Gran Kanariji.

Darusafaku vodi Blat a doveli su Vanamejkera i Dairisa Bertansa.

Milan doveo Raduljicu, Hikmana, Kalnietisa i Z.Dragica.

Kaha dovela Barnjanija.

Galata dovela Tajusa, Diblera, Krleta i Korkmaza.

Panata dovela P.Kalatesa, KC Riversa, Borusisa, Singletona i Majk Dzejmsa.

Real vratio Drejpera i doveo Antoni Randolfa.
Korisnikov avatar
By Poska
Милер је повређен на неколико месеци, чак мислим и више од пола године.
Korisnikov avatar
By MileBL
Miler najvjerovatnije nece uopste igrati ove sezone, zbog toga je produzio ugovor sa Makabijem kao kompenzaciju.

Adams je u Kini
Dilejni u Atlanti
Samo Rodrigez je otisao iz Reala u NBA.

CSKA je napravio dobar posao, svi igraci su ostali i jos su dodali par Rusa i Augustina iz Himkija, mislim da ce on odlicno funkcionisati sa Teom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 47

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]