Stare teme
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Pa stara skola star sto godina :) bio je i westfalen takav bez coskova

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja volim kad je stadion jedna celina i kad iz svih uglova vidim svaki deo tribina,a ne da gledam u zid.. :D

Tipa ovaj u Singapuru.. :D

Slika
Korisnikov avatar
By BogdanB
@zex

Opomena pred ban, poruka za porukom :lol:

Slucajno sam video pre dva dana da pocinje EP, blage veze nemam.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta mislite ko ce biti najbolji strelac prvenstva ? Miler i Ronaldo su verovatno favoriti, ja tipujem na Zazu ili Pilea kao spica iz senke.
Korisnikov avatar
By Zex88
Grizman..
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Kosarkars/status/740664190852059136 ja sam sastavio svoj :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Grizman..
Grizman je novi Roben. Tragicar.
Korisnikov avatar
By Jomer
Meni je ovo EP sa 24 reprezentacije tesko sr*** , ono sa 16 ekipa je bilo optimalno i kratko, ovako i duga sezona je prosirena za jos koju nedelju
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Što se tiče stadiona, svi bez atletske staze, sa krovom su manje-više odlični. Veledrom i ovaj u Lilu sjajno izgledaju.

Što se tiče prvenstva navijaću za Rusiju i Island.

Samo da naglasim da će se Englezi obrukati s obzirom na očekivanja, oni će u 1/8finala ispasti.

Tipujem da Španci osvjaju, uz njih očekujem Francuze, Njemce, i staru škou italijane u polu finalu.

Nadam se da će šiptari dobiti bar 10 golova u ove 3 utakmice, mada prvu igraju protiv svoje braće, možda se pomaze malčice.
Korisnikov avatar
By Lucky
Lil mi izgleda kao savrsen stadion, Bordo djeluje izvanredno unutra samo malo ''coskast'' izvana.
Nica bi, po meni, bila idealan stadion za Partizan. :D
Sto se samog prvenstva tice, uvijek tipujem na Njemacku kao kandidata za titulu. Englezi bi mogli konacno nesto napraviti - mozda doci i do 1/2 ili cak finala.
Pozitivno iznenadjenje - Poljska
Negativno iznenadjenje - Spanija
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]