Stare teme
By Bojdo
MILOS OBILIC napisao:Mislim da nema.
Gledaj sad ovo EP U 20 sto pocinje sutra ako te zanima njena igra. Valjda ce biti prenosa, mozda i preko you tuba.
Pogledacu. Očekujem borbu za medalje.
By tremi08
MILOS OBILIC napisao:Imas jos linkova sa proslog EP na you tube ako hoces da gledas Crvendakic i Stankovic.
Themi 08 Mandicka i nije nesto dominirala u mladjim uzrastu. Natasa Kovacevic ranije, a sada Stankovic i Crvendakic su vise dominirali od nje, a u starijem godistu i Vuckovic. Takodje mislim da su i Stanacev i Topuzovic imale vecu ulogu od nje.
Mandic je dobar suter i to je njen kvalitet,prodor slab...u sustini 90% lopti ce ici na Draganu i Aleksandru koje ce tu dominirati,nadam se da ce biti streama narednih dana ,od QF. Ocekujem da Dragana razbije,nisam gledao druge sastave ali mislim da je ona najbolji centar u 95 i 96 kategoriji uz Vadeevu koja nece igrati i koja je vise 4 nego 5.
By Bojdo
Crvendakic za sada sama igra, Stankovic povremeno bljesne, ali je i dosta fulala u napadu.
By tremi08
Crvendakic ce izdominirati ovo prvenstvo,tesko da ima bolje 4 od nje na ovom prvenstvu... Stankovic je danas slaba jer ove imaju 2 centra preko 195cm sto joj otezava igru u napadu
By tremi08
Katatstrofalna igra nasih danas,mi nemamo pleja koji zna da odigra neku akciju...Posle 3/4 44-56 , Crvendakic 17p,Stankovic 11p, ostale opsta katastrofa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]