Stare teme
By milanezija
1. KRTINIĆ STEVAN - VOJVODINA SRBIJAGAS NOVI SAD
2. KOVAČEVIĆ MARKO - SPORT'S WORLD NOVI SAD
3. VULIKIĆ VUK - ZEMUN
4. PECARSKI MARKO - ZEMUN
5. TADIĆ TADIJA - PARTIZAN NIS BEOGRAD
6. NOVAKOVIĆ MILOŠ - PARTIZAN NIS BEOGRAD
7. LATINOVIĆ BORIS - PARTIZAN NIS BEOGRAD
8. USKOKOVIĆ ALEKSA - CRVENA ZVEZDA TELEKOM BEOGRAD
9. ADŽIĆ STEFAN - CRVENA ZVEZDA TELEKOM BEOGRAD
10. MATIĆ ALEKSA - MEGA LEKS SREMSKA MITROVICA
11. MIŠKOVIĆ NIKOLA -MEGA LEKS SREMSKA MITROVICA
12. SIMIĆ NENAD - ITALIJA
13. PAVIĆEVIĆ FILIP - ITALIJA
14. PETROVIĆ DANILO - ITALIJA
15. NIKOLIĆ LAZAR - ITALIJA
16. RADONČIĆ DINO - ŠPANIJA
17. JOVIČIĆ MIHAJLO - ŠPANIJA
18. MARJANOVIĆ ANDRIJA - ŠPANIJA
19. PETRUŠEV FILIP - ŠPANIJA
20. KOPRIVICA BALŠA - SAD

Jel se ovaj Radončić napokon dogovorio sa sobom gde će?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne secam se da je bilo sta definitivno izaslo vezano za njega, valjda ce igrati za nas. Inace ova generacija je zaista brutalna, ocekujem kao sigurne Vulikica, Pecarskog, Miskovica, Petrovica, Nikolica, Marjanovica, Jovicica, Petruseva, Koprivicu i Radoncica ukoliko se smislio sam sa sobom.
Korisnikov avatar
By dovlimir
milanezija napisao:1. KRTINIĆ STEVAN - VOJVODINA SRBIJAGAS NOVI SAD
2. KOVAČEVIĆ MARKO - SPORT'S WORLD NOVI SAD
3. VULIKIĆ VUK - ZEMUN
4. PECARSKI MARKO - ZEMUN
5. TADIĆ TADIJA - PARTIZAN NIS BEOGRAD
6. NOVAKOVIĆ MILOŠ - PARTIZAN NIS BEOGRAD
7. LATINOVIĆ BORIS - PARTIZAN NIS BEOGRAD
8. USKOKOVIĆ ALEKSA - CRVENA ZVEZDA TELEKOM BEOGRAD
9. ADŽIĆ STEFAN - CRVENA ZVEZDA TELEKOM BEOGRAD
10. MATIĆ ALEKSA - MEGA LEKS SREMSKA MITROVICA
11. MIŠKOVIĆ NIKOLA -MEGA LEKS SREMSKA MITROVICA
12. SIMIĆ NENAD - ITALIJA
13. PAVIĆEVIĆ FILIP - ITALIJA
14. PETROVIĆ DANILO - ITALIJA
15. NIKOLIĆ LAZAR - ITALIJA
16. RADONČIĆ DINO - ŠPANIJA
17. JOVIČIĆ MIHAJLO - ŠPANIJA
18. MARJANOVIĆ ANDRIJA - ŠPANIJA
19. PETRUŠEV FILIP - ŠPANIJA
20. KOPRIVICA BALŠA - SAD

Jel se ovaj Radončić napokon dogovorio sa sobom gde će?
pola ekipe u inostranstvu.
By Tiho
Karaburac napisao:Ne secam se da je bilo sta definitivno izaslo vezano za njega, valjda ce igrati za nas. Inace ova generacija je zaista brutalna, ocekujem kao sigurne Vulikica, Pecarskog, Miskovica, Petrovica, Nikolica, Marjanovica, Jovicica, Petruseva, Koprivicu i Radoncica ukoliko se smislio sam sa sobom.
Slazem se sa izborom i ocekujem jos Matica da se ubaci u tim. To znaci ostaje jos jedno prazno mesto...mozda jos jedna cetvorka iza Petruseva? Neznam nista o ovom Simicu i Pavicevicu iz Italije. Ko li ce startna petica bili, Pecarski ili Koprivica? Plej, Marjanovic ili Vulikic? Trojka sigurno Radoncic...dvojka Nikolic...jedva cekam da pocne prvenstvo :clap:

Zanimljivo je jos da je Stefan Adzic iz Trebinja i da je trenirao sa Bosnom na pripremama za U16 prosle godine ali nije na kraju otputovao na prvenstvo

http://u16men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... 08263.html
http://trebinjelive.info/2013/08/03/ste ... na-zvezda/
Korisnikov avatar
By miki
Izuzetno perspektivne generacije 99-00, ne znam ko ce ih voditi (verovatno Mijatovic) ali nadam se da ce uspeti da ih uklopi da izgledaju kao pravi tim.Po mom misljenju imamo fizicki izuzetnu dominantnu generaciju.Pocev od visokih plejeve Vulikica,Marjanovica pa atletskih krila Radoncica,Miskovica,Petrovica,Nikolic i dominantnih centara Petruseva,Pecarskog i Koprivice.
Videcemo kako ce izgledati kao tim.
By Park
Tiho napisao:
Karaburac napisao:Ne secam se da je bilo sta definitivno izaslo vezano za njega, valjda ce igrati za nas. Inace ova generacija je zaista brutalna, ocekujem kao sigurne Vulikica, Pecarskog, Miskovica, Petrovica, Nikolica, Marjanovica, Jovicica, Petruseva, Koprivicu i Radoncica ukoliko se smislio sam sa sobom.
Slazem se sa izborom i ocekujem jos Matica da se ubaci u tim. To znaci ostaje jos jedno prazno mesto...mozda jos jedna cetvorka iza Petruseva? Neznam nista o ovom Simicu i Pavicevicu iz Italije. Ko li ce startna petica bili, Pecarski ili Koprivica? Plej, Marjanovic ili Vulikic? Trojka sigurno Radoncic...dvojka Nikolic...jedva cekam da pocne prvenstvo :clap:

Zanimljivo je jos da je Stefan Adzic iz Trebinja i da je trenirao sa Bosnom na pripremama za U16 prosle godine ali nije na kraju otputovao na prvenstvo

http://u16men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... 08263.html
http://trebinjelive.info/2013/08/03/ste ... na-zvezda/
Ma taj Adzic je bio na jednom okupljanu BIH reprezentacije i bio bi spreman igrat da nije preso u Zvezdu.
Korisnikov avatar
By Jomer
a Sikiras?
poceo da se premislja?
ja da se pitam ako se stvarno sada premislja nema vise povratka sta je izabrao neka uziva u tome
By Park
Jomer napisao:a Sikiras?
poceo da se premislja?
ja da se pitam ako se stvarno sada premislja nema vise povratka sta je izabrao neka uziva u tome
Jeste i Cucovic se isto premislja,al kako ti kazes sto je izabrao nek uziva u tome.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]