Stare teme
By johnnzKD
serbianhoops napisao:Najgore jeste da su lagano mogli Lazaru srediti pasos Srbije i tako izbeci obavezu igranja za BiH. Inace Miljanov otac‚ Miodrag‚ je bivsi selektor zenske reprezentacije Srbije (pre Marine)
Pasoš Srbije za momke iz RS se može bez problema srediti, ali tu se igraju neke druge igre.
Tek sada videh da je ova tema otvorena. Dok sredim neke obaveze u narednim danima krenucu da pisem o nasim igracima koji igraju u ovim zabacenim delovima Evrope. Pisacu to na ovoj temi, a moderatori neka me opomenu ako je ova tema predvidjena samo da igrace na drugim kontinentima.
Korisnikov avatar
By Drex
hoops, je l igra za nečije mlađe kategorije Todorović iz Unikahe, 94 godište, iz Mrkonjić grada je?

Takođe, ima li naš savez neki kontakt sa Subotičaninom Kenanom Karahodžićem, 212cm, 96 godište.

Obojica rade sa Kostom Jankovim individualno u Crnoj Gori.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da ne zna neko koji je juce mladi kosarkas KK Buducnost Banja Luka, ako se ne varam tako se zove klub zena im je neka predsednik,na televiziji RTRS izjavio da ga trazi Barselona,ali da bi on radije u Zvezdu???
U tom klubu je bio Salic pre prelaska u Sparse
Korisnikov avatar
By Lepus
Buducnost je iz Bijeljine.
http://www.mozzartsport.com/vesti/balsa ... ideo/81758
Дај овог уместо Муслија, само нека се извлачи споља :)
MILOS OBILIC napisao:A Petar Torlak? Sta je sa njim? Bio je gostovao u Beogradskoj hronici nahvalio sebe kao da je Dzordan. Osvojio je neku nagradu na nekom takmicenju nevezanu za basket.
Petar Torlak Igra na Univerzittu "Istocna Karolina" i prve tri godine je odigrao sa skromin ucnikom. Ostaje da vidimo sta ce uraditi u seniorskoj godini, od koje se uglavnom najvise i ocekuje. Imao sam priliku da kratko igram sa njim i moje mislenje je da je odlican igrac, sa dobrim pregledom igre, sutom, ali prosecnim fizikalijama, sto je jedna od stvari na koje se stavlja akcenat u Americi. Licno mislim da je otisao u malo prejaku sredinu kada je otisao u Ameriku. Nadam se da ce odigrati dobro zavrsnu godinu, jer mu to moze otvoriti vrata profesionalne kosarke. Ukoliko se to ne dogodi, bice jako tesko da sa 24 godine i vrlo skromnom statistikom krene da gradi pro karijeru.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]