Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Izgleda da sam ipak registrovan. Ali, ne izgleda mi da je sve breskvasto. Između ostalog, pojma nemam kako da formiram tim, gde da kliknem i tako to.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GALE KRALJU!!!
Korisnikov avatar
By Gale
OK. Prvi igrač Galetovih "Užasavajućih borbenih pokliča" je, naravno M. Teodosić.

Pitanja : Zašto imamo 11 igrača? I, da li postoje neka ograničenja, osim novčanih? ( broj igrača jedne reprezentacije itd.)

Peja : Kad završim do kraja formiranje tima i vidim da je, zapravo, uspelo, okačiću ovde kako sam dotle došao.
Korisnikov avatar
By Gale
Ide, dakle :

1. supermanager.acb.com/ 2. registrarme ahora

3.Onda vam izlazi tabela u koju treba da unesete podatke. Standardne stvari, ime, mail itd. Ne traže se svi podaci koje je naveo The Answer. One koji se traže uneti onako kako je on objasnio. Kliknuti "Continuar".

4. Kada podaci samo nestanu kao da nisu ni upisani, zadržati prisustvo duha.

5. Ulogovati se ponovo i sada se samo prijaviti, prema nick-u i šifri koju ste prethodno uneli.

6.To vas dovodi na početnu stranu. Kliknete na "Crear equipos" i dalje stvar izgleda, manje- više, kao u starom ABA fantaziju.
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Aha, OK, OK, hvala.
Dalje. Zašto je Serhio Rodrigez tako jeftin?
Fora je ko nabije veci index, pretpostavka je da nijedan spanski bek to nece moci narocito jer ih ima mnogo
Moje vidjenje
Korisnikov avatar
By The Answer
Gale napisao:Aha, OK, OK, hvala.
Dalje. Zašto je Serhio Rodrigez tako jeftin?
Zato sto misle da ce i Riki i Kalderon da imaju vise minuta od njega i da nece ploditi kao u elfc, a tu je i Ljulj. Pored brace Gasol, Ibake, Rudija i Navara stvarno se ne ocekuje ucinak kao u Realu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]