Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Ne znam da li će Igokei igrati Edvards? To je prilično važan detalj.
Inače sam Igokeu gledao dva puta, možda tri čak, i jako mi se dopadaju kao ekipa. Stekao sam utisak da im je odbrana vrlo pokretljiva, da izuzetno "krpe" rupe koje nastanu, dok im je napad fino balansiran - svako da ponešto.
Ipak, očekujem pobedu.

Sa fantasy stanovišta, izbegao sam igrače i jedne i druge ekipe, računajući na tučnjavu - zbog toga nisam uzeo Hemondsa i sada navijam da ispadne indeksni
siromašak u ovom kolu.
Korisnikov avatar
By johnny79
Pozdrav svima... Nick mi je bio johnny04 (broj na dresu 4), sada je johnny79 (god).. :D :D :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Pozdrav drustvo.
Pa, lijepo nam je ovdje.Da li ovo znaci da definitivno prelazimo u novu kucu ili cemo se jos patiti sa otvaranjem vrata u staroj?
Korisnikov avatar
By Gale
Lucky - najiskrenije, nemam pojma. Valjda ćemo se tako razvlačiti i tamo i ovde dok "narandžasto zlato" potpuno ne krepa. :(

Glavno je, da se ovde može pisati normalno.
Korisnikov avatar
By Preljub
Pozdrav svima! Ja samo ovih dana u velikoj guzvi te samo pomno pratim postove, ali ne ucestvujem mnogo...ali i to ce se promeniti u nedelju...Uzdravlje!!!
P.S. Javite nam samo kada konacno nabodemo kolac u srce starog foruma...do tada cu ja verno posecivati isti...
Korisnikov avatar
By Lika
Gale napisao:Lucky - najiskrenije, nemam pojma. Valjda ćemo se tako razvlačiti i tamo i ovde dok "narandžasto zlato" potpuno ne krepa. :(

Glavno je, da se ovde može pisati normalno.
Meni se više iskreno ne da mučiti sa starim, nikad ne znaš da li diše, jednom radi, pa onda ne radi.....
Korisnikov avatar
By untd
Protiv Barse imamo male šanse ali protiv Bamberga imamo velike iako idemo tamo. Gledao sam sinoć malo CSKA i Bamberg i taj Bamberg igra kao podmazan ali CSKA je preiskusna ekipa da bi si dopustila poraz.
Korisnikov avatar
By Silikon
Поздрав свима. стварно је мука са кошарка.рс
Јуче на крају утакмице најјачи утисак ми је био да нисмо требали да пустимо Миљеновића. Морао је да остане да игра.
ЈБг. и пилот погреши.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1422
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]