Stare teme
Ja sam ove ljude skapirao kao protivnike u borbi za oskudne resurse. Teritorija hercegovine i bosne jesteoduvek bila izvor veoma talentovanih i cvrstih igraca. Glavni rrazlog za igrace iz Srpske da igraju za Srbiju jeste etnicka pripadnost. Ovi ljudi to ometaju. kao sto bi sandzaklijama trebalo prosipati pricu da je Srbija njihova zemlja jer su tu rodjeni, daq ne treba da igraju za tursku ili bih, tako i ove treba pecati etnickim mamcem. Jbg...valjda tako i drugi rade?

Ali pravo gledano, lici malo na onu Kandickinu(il bese neka druga iz te ekipe..) knjigu od pre par godina, sa spiskom nazadnih pojedinaca..:)
By kosta76
Moderatora @Serbianhoops znam sa internacionalnog kosarkaskog foruma. Najbolji je poznavaoc mladjih kategorija . Drago mi je što je ovde i piše sa nama. Sto se mene tice, ima kard blanš da uredjuje blok mladjih kategorija. Takav je dogovor. On to i radi. Kome se ne svidja tema , neka je preskoči. Ja se ne mešam u uredjivanje bloka tema koje se tiču mladjih kategorija. Ako bi krenuo da kopiram postove sa mesta gde sam prvi put čitao neke njegove postove, svima bi bilo jasnije. Momak prati šta se dešava sa potencijalom srpske košarke u Srbiji i dijaspori. Zna u kom grmu leži zec.
Od coveka može mnogo toga da se nauci, kao na primer od Antoana koji uredjuje temu NCAA o Američkoj koledž košarci.
Obrazloženje stava za moderaciju:
Poznato mi je njegovo opredeljenje da igrači srpskog porekla trebaju da igraju za nacionalnu selekciju Srbije, ma gde bili rodjeni. Naletećete negde na postove Serbianhoops-a gde opisuje i daje video priloge o igraču koji igra na drugom kontinentu, po rodjenju je Srbin, a niko u savezu veze nema da taj talentovani dečko postoji. Ako i zna, za njega nema prostora od igrača nekih vodećih menadžera. Čovek parti te momke. U tom svetlu razmislite i o ovoj temi. Voleo bih da nam iskopira neke svoje postove, pa bi svi videli taj sakriveni igracki potencijal
@Kole nikakav problem nije sto covek prati igrace sa drugih kontinenata. Meni je drago to da citam i zanimljivo mi je, ali njihovo ne dovodjenje pod nase skute ja smatram krivicom naseg saveza, a ne saveza BiH, Kanade ili Australije. To je bila sustina posta koji sam napisao, a obrisan mi je kao off topic.
Da, ali nije rešenje da se nesposobnost našeg saveza opravdava spoljnim "neprijateljima". I ja bih voleo da saznam više o igračima koje smo izgubili našim glupostima, a ne tuđim sposobnostima, kao što reče Karaburac.
serbianhoops napisao:
nemanja989 napisao:Zanimljiva tema :) da li neko zna koji su to ljudi, koji rade u interese KS Srbije?
Ima ih mnogo naravno ali imena i prezimena nećeš dobiti od mene, ne bi li oni imali problema kada se nalazu na utakmicama u Federaciji.
Najbitnije da ih ima :) Njihova imena su manje bitna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]