Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
cestitke devojkama,nadam se da je Anina povreda lakse prirode,ali suze ne govore tako.. :(
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Svaka cast damama na pobedi.Igra u odbrani je zaista sjajna pogotovu udvajanja i ono bacanje na terenu pre svega Milice Dabovic.Nase su uzeli 15 lopti,a Hrvatice samo 4,dok su nase izgubili 10 lopti,a Hrvatice cak 23.
Pre svega bih pohvalio Milovanovicevu i A.Dabovic koje su nam dve najbolje kosarkasice.Igraju odlicno 1 na 1.Ali sada igraju i dosta bolje kolektivno za razliku od prva dva meca.
Za razliku od tih meceva sve bolje igra i Milica Dabovic koja vise ne siluje,ali se zato bacila 5-6 puta na parket i iscupala loptu protivnici.Radocaj takodje bolje organizuje napade,a ubacivanje Rad na poziciju centra je ispalo kao dobro resenje.Jovanoviceva igra dobru odbranu,a i Cadjo je solidna.Maticeva danas nije puno igrala.Jos da nam je hrvatski centar uzeli bi medalju
Zex mozda suze ne govore tako,ali meni osmeh Ane Dabovic uliva nadu da ce igrati makar cetvrtfinale,ako ne mec protiv Ceske.
Korisnikov avatar
By fanste90
Slusati hrvatske komentatore neprocenjivo...Na pocetku meca,zale se sto sudije sviraju svaki kontakt koji ide u nasu korist,da bi na kraju meca rekli da nam odgovara i kontakt igra.Realno sami sebe su pobedili,koliko su nam lopti dali u ruke prilikom ubacivanja iste u igru,kao najveci amateri su igrali.Da smo pobedili VB,sada bi vec bili u 1/4 ovako moramo da pobedimo Cehinje,jer VB em sto je kvalitetnija,em sto ove nece zapinjati...
Korisnikov avatar
By Kure
Bravo devojke. Nadam se da je Gale ponosan?

Milica je urnisala onu naduvanu Mišuru (jbt kao da je Džordan, sve gleda sa visine, sve komentariše, pizdi, dobacuje)... Bukvalno ju je odučila od košarke u momentima kada se meč lomio...
Korisnikov avatar
By Zex88
Za sve koji su se uplasili zelim da znaju da je Anci dobro, samo grcenje misica!! Hvala vam od srca...idemo dalje!! ❤❤ -- MILICA DABOVIC (@MILICADABOVIC13)

Zola nisu.
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
MILOS OBILIC napisao:Svaka cast damama na pobedi.Igra u odbrani je zaista sjajna pogotovu udvajanja i ono bacanje na terenu pre svega Milice Dabovic.Nase su uzeli 15 lopti,a Hrvatice samo 4,dok su nase izgubili 10 lopti,a Hrvatice cak 23.
Pre svega bih pohvalio Milovanovicevu i A.Dabovic koje su nam dve najbolje kosarkasice.Igraju odlicno 1 na 1.Ali sada igraju i dosta bolje kolektivno za razliku od prva dva meca.
Za razliku od tih meceva sve bolje igra i Milica Dabovic koja vise ne siluje,ali se zato bacila 5-6 puta na parket i iscupala loptu protivnici.Radocaj takodje bolje organizuje napade,a ubacivanje Rad na poziciju centra je ispalo kao dobro resenje.Jovanoviceva igra dobru odbranu,a i Cadjo je solidna.Maticeva danas nije puno igrala.Jos da nam je hrvatski centar uzeli bi medalju
Zex mozda suze ne govore tako,ali meni osmeh Ane Dabovic uliva nadu da ce igrati makar cetvrtfinale,ako ne mec protiv Ceske.
treba pomenuti i Nevenu Jovanovic koja je pogadjala bitne trojke i protiv Belorusije i protiv Hrvatske a pritom je danas odigrala odlicno odbranu :D
Korisnikov avatar
By Peja
Tesko je gledati ona prva dva meca, tad sam odustao ali ono sto sam juce video je prelepo, veoma lepa igra, dosta pogodjenih suteva i to trojki, borba, stvarno nema sta da se zameri, mislim da su u ritmu i da ce da melju samo tako...
Nevena Jovanovic odlicno igra, kompletna igracica. Koje je ona god?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Svaka cast damama na pobedi.Igra u odbrani je zaista sjajna pogotovu udvajanja i ono bacanje na terenu pre svega Milice Dabovic.Nase su uzeli 15 lopti,a Hrvatice samo 4,dok su nase izgubili 10 lopti,a Hrvatice cak 23.
treba pomenuti i Nevenu Jovanovic koja je pogadjala bitne trojke i protiv Belorusije i protiv Hrvatske a pritom je danas odigrala odlicno odbranu :D
Spomenuo sam je.

Mi imamo dve sanse za cetvrtfinale.Prvo je da pobedimo Cehinje,a druga je da Hrvatska pobedi Britaniju.Nama ce biti tesko,ali uz trud mozemo doci do pobede.Ipak ja ocekujem i pobedu Hrvatica nad Britanijom i nas prolazak dalje.
Korisnikov avatar
By Vuk
Kakvo ponizavanje viceprvaka sveta.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija