Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Evo na ovoj cu temi da projektujem one grupe za top 16...
@Flameni je pomenuo da sam to uradio na starom forumu, i uglavnom sam sve predpostavio...Partizan ako prodje bi imao takvu grupu da cak moze da razmislja o top 8!! A ima jako tesku situaciju da prodje.... Tako je to u sportu..
Grupa A
Pretpostavljam da ce Real dobiti Olimpiju...Ako Panata dobije Himki u gostima a Fener kuci Kantu, poredak ce biti

1. PANATINAIKOS 2. Real 3. FENERBAHCE 4. Himki........ odnosno ako Fener izgubi od Kantua
3. HIMKI 4. Kantu
Ako Himki dobije Panatu:

1. REAL 2.Himki 3. PANATINAIKOS 4. Fenerbahce ili Himki
Grupa B

Tu je gotovo sve jasno, Makabi dobija kuci Albu i Sijena Prokom:
1. Makabi 2. UNIKAHA 3. Sijena 4. ALBA

Grupa C

Zalgiris dobija Efes, Kaha Cedevitu:

1. ZALGIRIS 2. Olimpijakos 3. EFES 4. Kaha

Ili Zalgiris izgubi A OLi dobije Milano

1. OLIMPIJAKOS 2. Zalgiris 3. EFES 4. Kaha

Grupa D

1. Barselona 2. CSKA 3. Besitkas 4. ???

Znaci ako se kojim slucajem plasiramo u top 16 Sigurno dobijamo
EFES i PANATINAIKOS
99% dobijamo
UNIKAHU, ALBU, CSKA
i najverovatnije
ZALGIRIS (eventualno OLIMPIJAKOS) i jednog iz prve grupe REAL ili FENER...
By Jaycee Carroll
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Slika

Slika

Slika

Slika

Igrac decenije mozda u Evroligi,legenda ziva Mike Batist :clap:
Korisnikov avatar
By familija
ULTRA KOŠARKA napisao:Ne znam po čemu si ti zaključio da će Partizanu porasti šanse u top 16?
Mozda se nisam najbolje izrazio!!!!
Nase sanse za top 16 (po mojoj proceni ) su jako male...Samim tim ako se kojim slucajem plasiramo (naravno bicu uz klub i verovacu dok postoji i najmanja sansa) sve pocinje iz pocetka pa su nam jasno sanse ne velike, ali sigurno vece nego trenutne, za plasman u top 8...Drugo, Duletova ekipa tek negde u januaru, februaru pali sve motore i krece da igra bolje i narocito konstantno...Trece, ubedjen sam da ako se plasiramo, da ce ekspresno stici pojacanje na pozicije cetiri, i Cetvrto, timovi koji bi bili sa nama u grupi, me nisu nesto posebno ubedili da mi ne mozemo da igramo sa njima, narocito u Pioniru...posle ovakvih iskustava sa CSKA i Barsom, ja ne vidim zasto bi se od nekoga plasili..
Dodao bh za poziciju cetiri...Mi da smo od pocetka sezone, imali jednu cetvorku tipa Macvan, mi bi vec sada bili u top 16...
Korisnikov avatar
By MilosNS
familija napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Ne znam po čemu si ti zaključio da će Partizanu porasti šanse u top 16?
Mozda se nisam najbolje izrazio!!!!
Nase sanse za top 16 (po mojoj proceni ) su jako male...Samim tim ako se kojim slucajem plasiramo (naravno bicu uz klub i verovacu dok postoji i najmanja sansa) sve pocinje iz pocetka pa su nam jasno sanse ne velike, ali sigurno vece nego trenutne, za plasman u top 8...Drugo, Duletova ekipa tek negde u januaru, februaru pali sve motore i krece da igra bolje i narocito konstantno...Trece, ubedjen sam da ako se plasiramo, da ce ekspresno stici pojacanje na pozicije cetiri, i Cetvrto, timovi koji bi bili sa nama u grupi, me nisu nesto posebno ubedili da mi ne mozemo da igramo sa njima, narocito u Pioniru...posle ovakvih iskustava sa CSKA i Barsom, ja ne vidim zasto bi se od nekoga plasili..
Dodao bh za poziciju cetiri...Mi da smo od pocetka sezone, imali jednu cetvorku tipa Macvan, mi bi vec sada bili u top 16...
+1 slazem se od reci do reci
Korisnikov avatar
By Peja
Bice lepo pogledati Barcu i Cska, Teo je u velikom naletu a i zeljni su osvete zbog sramote u Moskvi, steta sto nije bila manja razlika bila bi milina gledati borbu za prvo mesto, kako god ocekujem pobedu Cska veceras.
By Srđan O.
Sa kojom lakocom Planinic igra... Gledam Himki- Pao trenutno pomalo. Iznenadjujuce je potpuno ustopan Diamantidis, doduse ima jos cetvrtina i po da se igra. :D

I cim sam to napisao Diamantidis dade tricu preko ruke a Planinic izbaci u aut :lol:

Odlicna utakmica :clap: Samo sto nisu bas sudije morale da je odluce... U zadnjoj minuti namerna, i jos dve tehnicke svirane za PAO. Namerna je bio jak faul na Loncaru, ali pri neresenom rezultatu se jaki faulovi i prave, jbg, da se ne ocekuje da ga pusti da da kos... A onda u posedu koji je sledio lopta je u autu bila (mnogo verovatnije od igraca Himkija) i klupa i jos neko je dobio tehnicku... Iako je ukupno 4/8 sut bio u svim tim silnim slobodnim na kraju PAO je mogao samo da da tricu na kraju da ublazi poraz (Banks u stilu Badi, pas kosarkas) od obruca, par metara u vazduh i bez koske u kos...
Korisnikov avatar
By Lepus
Milos ima ubjedljivo najveci uticaj na igru CSKA, on je dusa tima. Medjutim, kad pocne da gubi lopte, tome nema kraja. I, najgore, on kad izgubi loptu, ne baci je u aut nego je da protivniku direktno u ruke, nakon cega ide kontra.

Sinoc je opet uzeo tezak sut u zavrsnici utakmice, ali srecom, pogodio je.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo mu je bila najlosija utakmica od kad je Mesina rekao "klupa".
Vidim da je povecao borbenost,poceo da se baca za loptom i smanjio je broj "onih" suteva.E sad,u finisu je bilo zvekete.Dosta mi se svidja onaj Bozic,strasnu pracku ima.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 102
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

NBA