Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Milanezija,olos iz Sapca koji se slizao sa manijakom Likom na temi Fantasy,gde su me brutalno pokrali i u sportskom smislu osakatili namestajuci indexe i statistiku...
Zato ce da pevaju zajedno :)))
Korisnikov avatar
By rudonja
Uh, zeznuta opklada :)

Los je reper jer danas svako moze biti reprezentativac Srbije.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
grobar sa kosova napisao:i ja garantujem da je Gagic sisa!kome ja proreknem karijeru to mu je sto mu je...on odlazi posle ove sezone iz Partizana sigurno...
Gagic mi ne bi igrao 25 minuta ni u Kosarkaskoj ligi Srbije.Jedino je za slobodna dobar i zna da iznudi faul
Korisnikov avatar
By Lika
MILOS OBILIC napisao:
grobar sa kosova napisao:i ja garantujem da je Gagic sisa!kome ja proreknem karijeru to mu je sto mu je...on odlazi posle ove sezone iz Partizana sigurno...
Gagic mi ne bi igrao 25 minuta ni u Kosarkaskoj ligi Srbije.Jedino je za slobodna dobar i zna da iznudi faul
A taman sam mislio da ti okačim skaut čin ovih dana :think:
By flameni

ahaahahahhahahahahahahhahaaahaha Grobi bogotac foruma!!! :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Sjajna tema. Ja bih samo da dodam da se ja slazem sa Yao Saletom 100% (sto ne mogu da vjerujem da se dogadja, mozda je nesto naucio o kosarci dok je bio odsutan) i nudim se da zajedno pjevamo ako ga idzuva.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
iako cenim likin lik i delo ovde na forumu cini mi se da ce Sale da bude u pravu.
ali i dalje ostajem fan #1 likinih slicica za dobro jutro :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]