Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao:Ja sam imao album KK Partizan ICN u prvom razredu osnovne. Na prednjoj korici bili su Vesa Petrovic i Scepanovic i pisalo Partizan ICN. Falile su mi ja misli 2-3 slicice koliko se secam. Mnogo mi je krivo sto ne znam gde mi je taj album.
ista prica matori secam ga se kao juce da sam ga skpljao, ali sada kada sam se selio nisam ga nigde video medju stvarima, mada ima nade idalje da nadjem

@Gira PFC gde mozemo da se menjamo ? xD na nekoj tekmi u Pioniru a ?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:
BogdanB napisao:Ja sam imao album KK Partizan ICN u prvom razredu osnovne. Na prednjoj korici bili su Vesa Petrovic i Scepanovic i pisalo Partizan ICN. Falile su mi ja misli 2-3 slicice koliko se secam. Mnogo mi je krivo sto ne znam gde mi je taj album.
ista prica matori secam ga se kao juce da sam ga skpljao, ali sada kada sam se selio nisam ga nigde video medju stvarima, mada ima nade idalje da nadjem

@Gira PFC gde mozemo da se menjamo ? xD na nekoj tekmi u Pioniru a ?
Bolje pare od slicica uzmi i izvedi onu malu sa zimovanja na pice,nego sto kupujes slicice
Korisnikov avatar
By johnny79
Sta kazete da se npr nadjemo na terazijama - kod cesme i napravimo menjazu? Ja imam vec poprilicno duplikata..
Dan i vreme odredite.. Moze radnim danima u 12 npr... ili kasnije ako nekom odgovara u 16-17 recimo...
By Gira PFC
3EMYH napisao:johnny - ja sam za. Da vidimo ako ima jos zainteresovanih. Pozdrav
Kao što ti rekoh i na PP, može! :) Mi se vidimo možda i ranije, ali definitivno, ako ima još zainteresovanih za organizovano menjanje, što da ne.
By 3EMYH
Aj javi ako imas neku od sledecih : 15 72 75 109 110 137 169 239 252 255 164 384 400
A lako cemo da se posle dogovaramo gde i kad :)
Pozdrav
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]