Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Potpis Kalinica je nesto sto najvise iscekujem
Malo mi sumnju stvara produzenje Gedraitisa, najave da dolaze dve cetvorke
Opet ima tu mjesta za Kalinu kao startna trojka
Korisnikov avatar
By Lepus
Samo nam Dobrić još fali.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Svasta smo se nagledali
Tesko je biti pametan kako sklopiti tim
Ja sam mislio da je trener stranac cisti promasaj, medjutim covjek je razbuco Zoca ko niko do sada
Definitivno treba imati jako jezgro domacih igraca, imaju bolju pripadnost klubu, znaju prepoznati kad je najbitniji momenat da izginu na terenu.
Izbor stranaca zna biti prevaga, ali sta odabrati, kako pogoditi, bilo je dovodjenja top igraca pa nista od rezultata. Mozda je najbolji recept kad ubodes stranaca probati ga sto duze zadrzati
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Vratili smo Kalinića i to na tri sezone.

Čisto da pohvalim upravu. :clap:
Одакле ти то? Ја видим само да је Лазић продужио..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Valderama
Pročitao sam na jedno 4-5 različitih portala.

Bilo je zanimljivih momenata u pomenutoj emisiji. Kao Jakovljević napada Čovića zašto smo dopustili da nam Majami ispred nosa mazne Nikolu Jovića. Čović mu govori da su mu sa Floride ponudili 10 miliona i da mi tu nemamo šta tražiti, a Jakovljević besno uzvraća tipa "valjda cilj treba da mu bude da prvo postane prvak Evrope sa Zvzedom pa tek onda odlazak u NBA i novac!" "Dončić je uzeo titilu prvaka Evrope sa Realom pa onda otišao u NBA!"

Isto tako je pobesneo kada mu je Čović rekao da ne možemo zadržati Topića jer je mali odlučan da odmah ide u NBA.

Čović je naravno naglasio da ga smara priča o Zvzedi kao režimskoj mezimici, a paraleno se trabunja o Partizanu kao antisistemskom klubu, navodeći da su oni dobili više para od države.

Ocrnio je Zorana Savića i njegov menadžerski rad ( još ranije - pre Partizana - je zakopao nekoliko igrača svojom nesposobnošću).

Od naredne sezone će se oformiti akademija košarke po uzoru na nekadašnju školu FMP-a. Priznao je da su mlađe kategorije baš zapuštene.

Jakovljević ga je pitao zašto ne uzmemo neki klub iz provincije (konkretno Valjevo) i tamo šaljemo klince da se kale. Nebojša kaže da su današnji klnci nabeđene sise koje ne žele da žive u provinciji Srbije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Заборављаш да је преписивачко новинарство у моди..

Стварно слушаш Јаковљевића и Човића?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: