Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Pronasao sam na nekom izgrebanom CD-u slike sa ove utakmice koja se odigrala par dana posle zavrsetka Diamond Ball-a tokom koga je Beogradska Arena i zvanicno otvorena. Kako slike ne bi propale kod mene u kuci, odlucio sam da ih momentalno okacim na forum cisto istorije radi. Ako drugi forumasi imaju slicne slike u vezi reprezentacije nevezano od istorijskog trenutka ili sastava neka slobodno okace ovde, a mi cemo izmeniti naziv teme. Jos slika cu okaciti popodne.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Postoji tema za video arhivu pa si mogao tamo staviti :D.
Dobar tim je imala Amerika. Ajverson i Dankan kao vrhunski igraci i ostali mladi igraci. Lebron, Entoni i Vejd su napravili vrhunske karijere, a Ricardson, Odom i Buzer jako dobre. Marberi je bio dobar plej, kao sto je sada naprimer Vol u Vasingtonu. Okafor prvi pik na draftu, ali nije napravio bas karijeru kako se ocekivalo.
Fali li su im Sekil, Garnet, Brajant, Rej Alen, Pol Pirs, Kid.
Nama je falio Jaric koji je tada igrao dobro u Americi, Stojakovic kao najbolji trojkas NBA lige, Milojevic kao najbolji igrac u ABA ligi, Divac se oprostio od reprezentacije. Naravno falio nam je i Gurovic da ih razbije trojkama.
Inace jako mali broj poena na utakmici 60:78.
By andrijafcb
Шта су радили у репрезентацији Ђуро Остојић и Петар Поповић,како су они дотле догурали,па и Авдаловић?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa Avdalovic umesto Jarica, a ovi dvojica umesto Divca, Milicica i Milojevica.
Kakve su igracine Vujanic i Rakocevic. Lagano lomili Ajversona, Marberija i druzinu. A Bogdanovic ne moze nikog da probije kao oni.
By andrijafcb
MILOS OBILIC napisao:Kakve su igracine Vujanic i Rakocevic. Lagano lomili Ajversona, Marberija i druzinu. A Bogdanovic ne moze nikog da probije kao oni.
Фале нам такви бекови као леба . . .

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]